Egy kattintás és más semmi? Internetbiztonság munkahelyi környezetben

Egy kattintás és más semmi? Internetbiztonság munkahelyi környezetben

MIRŐL LESZ SZÓ?

Önnek is érkezett már nem várt levele Fizetési felszólítás címszóval? Sokszor a levél nyelvezete és a gyanús csatolmányok okán időben észre lehet venni a spam e-maileket, de a részletesebb, kidolgozottabb adathalász üzeneteknek rengeteg áldozata van nap, mint nap.

Belegondolt már mi történne a vállalkozásával / munkahelyével, ha hirtelen nem férne többet hozzá fájljaihoz, dokumentumaihoz, számítógépéhez? A Ransomware-ek, azaz zsarolóvírusok régóta fenyegetik a vállalatokat, de a nem mindig célzott támadásoknak is BÁRKI és BÁRMIKOR áldozatául eshet.

Gondolta volna, hogy számtalan veszélyt rejthet a home office, az online meeting és minden egyes alkalmazás, ami telepítve van a számítógépre? Hallott már a Shadow IT fogalmáról? Tudta, hogy lehet megoldás a „nulladik napi hibák” elkerülésére is?

A webinárium során kitérünk a fentiekre és még számtalan kritikus kérdéskörre. Megosztjuk önökkel, mire érdemes figyelni annak érdekében, hogy jelentősen növelje a számítógépe és az egész cég biztonságát!

ELŐADÓ

Puskás Dávid

Puskás Dávid

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária