A delegálás háromszöge: peremfeltételek és irányelvek a hatékony delegáláshoz

MIRŐL LESZ SZÓ?

Min múlik az, hogy egy delegálási folyamat sikeres lesz, vagy szervezeti katasztrófába fullad?

A fenti kérdésre sok féle válasz lehetséges, a delegálás háromszöge az egyik legegyszerűbb, átfogó választ adja: fontos hogy ki delegál, kinek és mit. Mindhárom elem további kérdéseket von maga után: mi a bizalom szerepe a delegálásban, milyen sztenderdek támogatják a hatékony megbízás adást és visszacsatolást, vagy éppen hogyan lehet eldönteni egy feladatról, hogy valóban delegálható-e vagy sem?

A webinárium során a delegálás háromszögén lépésről lépésre megyünk végig, és mindegyik ponthoz mutatunk olyan vezetői eszközöket, módszereket, amikkel a delegálás hatékonyságán és eredményességén lehet javítani. Az eszközök önreflexiós gyakorlatok, ellenőrző listák, vagy a mindennapi folyamatmenedzsmentben használható technikák, amelyekhez a rövid elméleti háttér mellett az alkalmazási területekhez is adunk inputokat.

A programot gyakorló vezetőknek, kulcsmunkatársaknak, kiemelt folyamatokkal dolgozó munkatársaknak ajánljuk, akik holisztikusan szemlélik a delegálás kérdését, és nem csak egy egyszerű feladatkiadásként tekintenek rá.

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária