EGYHÁZAK

Jót szeretnénk cselekedni, jobban végezni a munkánkat minden nap

Hálásak vagyunk, amiért ajánlatunk felkeltette érdeklődését.

Vállalkozásunk az elmúlt 30 év tapasztalatával és kiemelkedő szakértőivel szeretné segíteni az egyházi szervezeteket abban, hogy küldetésüket, missziójukat és szolgálatukat sikeresen megvalósítsák.

Teljes körű pályázatírás, projektmenedzsment és projektmegvalósítás az együttműködési ajánlatunk. Ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy Önöknek a pályázati források felhasználásánál előzetesen csak az elvárt szakmai tevékenységek meghatározására kelljen időt fordítania.

A közös munkát úgy alakítjuk ki, hogy minden szükséges információhoz hitelesen és egy helyen hozzáférjenek. Értünk a pályázati hatóság nyelvén. Becsületesek és szabálykövetők vagyunk, ezért Ők is értenek minket.
Számunkra nem csak az a fontos, hogy a pályázat nyerjen, hanem hogy valódi tényeken alapuló, megvalósítható és a hatóság felé is elszámolható legyen. Ennek érdekében csak olyan szállítókkal, partnerekkel dolgozunk, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek a pályázati világban és szakmailag is.

Hiszünk abban, amit csinálunk, hiszünk a pályázati lehetőségekben, hiszünk a közös munkában.

Mit tartogatnak Önnek az EU operatív programjai?

EFOP PLUSZ

TOP PLUSZ

KEHOP PLUSZ

Ajánlataink támogatott fejlesztésekre - egyházaknak

Eszközbeszerzés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Munkahelyteremtés, bértámogatás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tanácsadás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Telephelyfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tréningek

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Szervezetfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Energetikai beruházás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Rendezvények

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária