Munkahelyi wellbeing

Egy cég, szervezet legértékesebb részei az ott dolgozó munkatársak, így létfontosságú, hogy megteremtsük a munkahelyi wellbeinget, azt, hogy a munkatársak JÓL érezzék magukat ott, ahol a napjuk nagy részét élik.

Az új generációs munkavállalók alapvetően már ezt keresik, ezt várják el: a munkahely legyen az önmegvalósítás oázisa, ahol JÓ lenni. 

Hogyan kezdjünk neki a boldog munkahely kialakításának?

Milyen területet érinthet?

Miért is jó ez a munkáltatónak?

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária