TOP PLUSZ

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz

KERETÖSSZEG
0 Ft

Települési és Vármegyei Önkormányzatok pályázati lehetőségeit találhatja a TOP Plusz felhívásai között. Az Operatív Programban egyaránt lehetőség van gazdaságfejlesztő, foglalkoztatást elősegítő és helyi humán fejlesztések megvalósítására, valamint a települési infrastruktúra és a közszolgáltatások minőségét javító beruházásokra is. A projektek az Integrált Területi Programokhoz igazodva valósíthatók meg. Elsődleges cél a területi különbségek csökkentése.

Pályázati ajánlataink

TOP PLUSZ-3.1.3-23

TOP PLUSZ-3.2.1-23

TOP PLUSZ-3.3.3-23

Társadalmi egyeztetés alatt

TOP PLUSZ-6.2.1-23

TOP PLUSZ-4.1.3-21

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária