Szakmai Workshop

A szakmai workshopok facilitált, azaz vezetett programok. Jellemzőjük, hogy a témát a résztvevők hozzák, amit közösen, külső szakember irányításával dolgoznak fel.  A program végére megszülető output konkrét, gyakorlati lépésekkel támogatja a csoport céljainak megvalósítását. Ez a dokumentum lehet például egy koncepció, egy cselekvési terv vagy egy megállapodás.

Egy alkalom időtartama jellemzően 4-6 óra, ahol a résztvevők az általuk hozott témán dolgoznak, a külső szakember pedig tartja a kereteket és gondoskodik arról, hogy a témához illeszkedő, lehető legjobb struktúra alapján valósuljon meg a folyamat.

A workshopok javíthatják a csapaton belüli együttműködést, elősegítik az innovatív ötletek generálását, fejleszthetik a csapaton belüli problémamegoldó képességeket és növelhetik az elköteleződést a szervezet céljai iránt

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Ismerje meg további szolgáltatásainkat is!

Képzés, tréning
Workshop
Tanácsadás
Szakmai rendezvény
Elemzés, kutatás
Szakanyagok
Coaching
Eseményszervezés
Projektmegvalósítás
Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikációs szolgáltatások
DFT-Hungária