Kommunikációs tréningek

A kommunikáció a három emberi alapképesség egyike, az emberi lét természetes velejárója.
Szerepe kimagasló a munkaszervezetek életében is.

A problémák legnagyobb hányada a rosszul működő, vagy nem működő kommunikációra vezethető vissza, legyen szó belső vagy külső kommunikációról. Tréningjeink segítenek felismerni és átalakítani a hibás kommunikációs mintázatokat és ezek helyett robosztus, hatékony kommunikációs technikákat beépíteni.

Milyen tipikus tünetek esetén hasznosak a kommunikációs tréningek?

Mit érdemes tudni ezekről a témákról?

A kommunikáció nagyon szerteágazó, és kiemelt szerepe van annak, hogy minden tréning előtt felmérjük, mire van pontosan szükség.

A tréningeken nagymértékben építünk a résztvevők saját példáira, legyen szó elakadásról, nehézségről vagy jó gyakorlatról.

Rengeteg példával, szituációval, videóval és gyakorlattal dolgozunk, az elméletet ezeken keresztül értik meg a résztvevők.

Az esetek többségében arra építünk, ami már jól működik, és ezeken keresztül támogatjuk a résztvevőket abban, hogy rálássanak a fejlesztendő területekre, vakfoltokra, tipikus sémákra. Az előrelépés a tréning után, a mindennapi működésben történik, de a felismerés sokszor szimulált helyzetekben születik meg.

DISC: hogyan szóljunk mindenkihez

a saját nyelvén?

Kiemelt témáink:

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária