szolgáltatási profilok

Humán- és szervezetfejlesztés

Eseményszervezés

Projektmegvalósítás

Pályázatírás és pályázati projektmenedzsment

Humán- és szervezetfejlesztés

Eseményszervezés

Projektmegvalósítás

Pályázatírás és pályázati projektmenedzsment

Kommunikációs szolgáltatások

Humán- és szervezetfejlesztés

KÉPZÉS, TRÉNING

A gyakorlati képzésben és készségfejlesztésben hiszünk.

Csak a legszükségesebb elméleti kérdéseket vesszük sorra, inkább a szituációs gyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt.

ELEMZÉS, KUTATÁS

Az elemzés transzparenciát hoz: reális képet kapunk egy terület működéséről, kompetenciákról vagy a szervezet egészéről.

TANÁCSADÁS

A vezetői és szervezetfejlesztési, értékteremtési és működési, csapatdinamikai folyamatokban egyaránt dolgozunk.

COACHING

A coaching egy nagyon személyes fejlesztési forma. Területe, témája, formája az ügyfél igényei és a megoldandó helyzet, probléma függvényében alakítható.

SZAKANYAGOK

Könyvek, gyakorlat-gyűjtemények, kártyacsomagok:  a fejlesztési célok, folyamatok, tréningek és coaching folyamatok támogatására.

SZAKMAI RENDEZVÉNY

Az egyedi igényekre szabott programok kis- és nagylétszámú programok is lehetnek, testreszabott tematikával és változatos tartalommal.

WORKSHOP

A workshopok facilitált programok, ahol a külső szakember abban támogatja a csapatot, hogy az általuk hozott témán dolgozzanak, és a folyamat végén egy output megszülessen.

AUDIT

A folyamat során a megállapodásnak megfelelően felmérjük a szervezetet, és visszajelzést adunk a további fejlesztések vonatkozásában.

Pályázatírás és pályázati projektmenedzsment

Az értékteremtéshez pénz kell, és pályázati támogatással magasabbra juthatunk. Őrültség lenne ezt kihagyni!

Mióta az uniós ciklus elindult, foglalkozunk pályázatokkal, és szakmai megalapozottsággal állítjuk, hogy legjobb szándékkal sem engedhető meg úgy pályázati projekt benyújtása, hogy azt nem előzi meg átgondolt szakmai tervezés.

Eseményszervezés

„Egy jól megszervezett esemény könnyed, gördülékeny és minden érintett számára hozzáadott értéket képvisel. A közvetlen és közvetett ügyfelek érdekei a tervezés és megvalósítás során egyaránt érvényesülnek.”

Kommunikációs szolgáltatások

Projektmegvalósítás

„A folyamatok gördülékenyen működnek, a megállapodások teljesülnek, esetleges hibák gyorsan korrigálásra kerülnek, a projekttagok pedig rugalmasan kezelik a változó környezetet: ezek egy jól működő projektmenedzsment szolgáltatás főbb ismérvei.”

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária