HATÉKONYSÁGNÖVELÉS

A hatékonyságnövelés gyors változást hoz a szervezet életébe, motorja lehet a folyamatok újragondolásának, új ötleteknek, a csapatok megújulásának, melyek kihatnak az ügyfélfolyamatokra is.

Mi a hatékonyság? Mitől lesz egy munkatárs, egy csapat, egy szervezet hatékony? Honnan tudom, hogy hatékony-e? Hogyan dolgozik valaki hatékonyan? Mit jelent a hatékonyság a vezetőnek, a munkatársnak és az ügyfélnek? 

Mely erőforrásokat vizsgálhatunk a hatékonyságnál?

Miből látja, hogy a szervezet hatékonyan működik?

A hatékonyság témakörét több irányból is meg lehet közelíteni, akár egy előzetes felméréssel, tanácsadással, majd tréningekkel támogatva a szervezetet. Témák szerint is sokszínű ez a témacsoport, hiszen az egész munkatársi cselekvési rendszert és a szervezet összes folyamatát lefedheti.

A DFT rendelkezik saját hatékonysági modellel, melyben három fő fejlesztendő, vizsgálandó területet jelölünk meg:

Örömmel bemutatjuk szervezetén a DFT hatékonysági modelljét.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária