DIMOP PLUSZ

Digitális Megújulás Operatív Program Plusz

KERETÖSSZEG
0 Ft

Teljesen új, különálló operatív programban jelennek meg a digitális világhoz és az informatikához kapcsolódó pályázatok! Az operatív program célja, hogy átfogóan segítse Magyarország digitális felkészültségét és versenyképességét ezen a területen.

A konkrét fejlesztések megvalósítása a következő tématerületek mentén történik:

Pályázati ajánlataink

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Társadalmi egyeztetés alatt

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária