Szakmai kiadványok

Egyedi igényekhez illeszkedő szakmai kiadványaink a munkatársak, munkaszervezetek és vezetők fejlesztését célozzák, és jól kiegészítik a többi szolgáltatásunkat – ezeket tréningek utókövetéséhez, coaching folyamatok támogatásához és elemzési vagy tanácsadási projektekben egyaránt használjuk.

A működésünk által ihletett Koncepciók könyve tartalmazza azokat a rendszereket és módszereket, amiket a tréningjeinken és a tanácsadási folyamatokban használunk. Ez a gyűjtemény a fejlesztési portfóliónk esszenciája: magában foglalja az egyéni alapképességek, közösségi, munkavégzési és értékteremtési kompetenciák sokaságát, valamint azokat a rendszereket, amelyek az érték- és munkaszemlélet különböző aspektusait mutatják be.

A kiadványaink között az 5+1-es letölthető anyagok gyorsan fogyasztható és azonnal használható technikákat, modelleket és jó gyakorlatokat tartalmaznak, nagyon sokféle témában, a DISC-től az online meetingekig, a jégtörő gyakorlatoktól a tanórán használható élménypedagógiai feladatokig.

Ügyfeleink projektjeiben a tréningeket és az egyéni coaching folyamatokat igény szerint egyedi munkafüzetekkel, elméleti összefoglalókkal és a megvalósítást segítő szakanyagokkal támogatjuk, nyomtatott és elektronikus formában egyaránt.

Az alábbiakban ízelítőt talál különböző szakmai anyagokból és munkafüzetekből, letölthető tudásesszenciákból.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Ismerje meg további szolgáltatásainkat is!

Képzés, tréning
Workshop
Tanácsadás
Szakmai rendezvény
Elemzés, kutatás
Szakanyagok
Coaching
Eseményszervezés
Projektmegvalósítás
Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikációs szolgáltatások

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária