Szervezeti identitás

Egy hosszútávon gondolkodó, tervező szervezet számára elengedhetetlen a tudatos identitás tervezés, az önazonosság meghatározása.

A szervezeti identitás akkor hasznosul, ha:

Miből látszik, hogy egy szervezet rendelkezik tudatos szervezeti identitással?

Minden szervezet, cég, ahogy minden ember, rendelkezik identitással, én-azonosággal, önmeghatározással, tudatosan vagy tudattalanul. Sugározza a külvilág felé, hat a munkavállalóira, befolyásolja az ügyfeleket, partnereket, akarva-akaratlanul. Ezért fontos, hogy a szervezet tudatosan építse fel a saját szervezeti identitását, a saját ön-azonosságát, amellyel a munkavállalók, ügyfelek, partnerek tudnak azonosulni, hogy a szervezet részének érezhessék magukat. 

Az alábbi témákat ajánljuk figyelmébe, melyek különböző formában (előzetes felmérés, elemzés, tanácsadás, tréning) részesei lehetnek szervezeti identitásának kialakításában:

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária