Lean és agilitás

A Lean szemlélet a veszteségek csökkentése, a folyamatok optimalizálása, a tudatosabb működés révén lehetővé teszi, hogy az egyének és szervezetek kiszámíthatóan, stabilan működjenek, hibák esetén gyorsan reagáljanak és a változásokkal teli környezetben rugalmasan és hatékonyan működjenek.

Az elvárások egyre nagyobbak, a verseny egyre inkább kiélezett, minél kevesebb hibával, minél rövidebb idő alatt, minél magasabb hatékonysági szinten valósulnak meg a folyamatok. Az ügyfelek minőséget várnak, a maximalista ember pedig a felgyorsult, változó, bizonytalan környezetben is kiszámíthatóan magas minőségszintű szolgáltatást akar nyújtani. 

Milyen tünetek esetén érdemes hasonló programokat megvalósítani?

Mit érdemes tudni ezekről a témákról?

Az agilis módszerek térhódítása nem véletlen: egyre több olyan helyzet adódik, ami a megszokottól eltérő, gyors reakciót kíván meg, így az átrendeződés sok esetben elkerülhetetlen.

A gyakorlatban a jól működő agilis szervezet gyorsan hoz döntéseket, nagyban épít a meglévő erőforrásokra, kiaknázza a csapatok erősségeit és ezek révén magas szintű teljesítményt, hatékony működést, rugalmasságot és kreatívabb megoldásokat eredményez – a tréningen ehhez kapnak a résztvevők inputokat, támogatást, jó gyakorlatokat.

A Lean és az agilis szemlélet elvei, módszerei alapvetően nem csak vezetői kompetenciák, de érdemes külön foglalkozni azzal, hogy milyen módon tudja a vezetés a leginkább hatékonyan támogatni a szervezetben ezek beépülését, mivel tud hozzájárulni ahhoz, hogy például egy agilis szemlélet könnyedebb, gördülékenyebb működést eredményezzen.

PQM: munkavégzés mesterfokon

 

Lean tréningjeink az alábbiak:

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária