Szakmai rendezvény

Inspiráló előadások, konferenciák, facilitált programok, pódiumbeszélgetések és szakmai napok: rendezvényeink kisebb és nagyobb létszámú közösségek fejlesztési igényeihez igazodnak.

A formai kereteket a megbízó szükségleteihez igazítjuk, szem előtt tartva az elérni kívánt eredményt.

Programjaink minőségparamétereit egyedileg alakítjuk ki a megfogalmazott fejlesztési célokra fókuszálva: előzetes egyeztetés keretében felmérjük az igényeket, majd javaslatot teszünk az időkeretre, előadókra, illetve közreműködőkre, résztvevői létszámra, helyszínre, kreatív elemekre és egyéb szolgáltatásokra is (pl. fotó és videó, nyomtatott kiadványok, interaktív elemek, digitális eszközök, kitelepülések stb.).

Szakmai rendezvényeink 5-8 fős foglalkozástól 800 fős szakmai napokig bármilyen létszámmal megvalósíthatók; és jellemzően az egyéni vagy közösségi fejlesztés témaköreit dolgozzák fel, kompetenciák fejlesztését vagy a szemléletformálást helyezik a fókuszba.

Az alábbi linken ötleteket olvashat egyének, közösségek, munkaszervezetek számára kiemelten hasznos témakörökről:

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Ismerje meg további szolgáltatásainkat is!

Képzés, tréning
Workshop
Tanácsadás
Szakmai rendezvény
Elemzés, kutatás
Szakanyagok
Coaching
Eseményszervezés
Projektmegvalósítás
Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikációs szolgáltatások

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária