Referencia

Fogadó az Öreg Préshez Kft.

„A Fogadó az Öreg Préshez Kft. 2018-ban találkozott először a DFT-Hungária Zrt.-vel.

Az együttműködés kialakítása cégünk történetében az egyik legjobb döntésnek bizonyult. A DFT-Hungária Zrt. segítségével a pályázat minden fázisa könnyedén zajlott (előkészítés, lebonyolítás, szervezés, elszámolás), mivel minden terhet levettek a vállunkról. A kapcsolattartókat profi, hozzáértő és segítőkész partnerként ismertük meg, akik a felmerülő kérdésekre szinte azonnal válaszoltak és minden problémát rögtön orvosoltak.

Bízom benne, hogy lehetőségünk lesz még együtt dolgozni más projektekben.

Együttműködésüket ajánlani tudom minden vállalkozás számára!”

 

Kerekes Krisztina
szállodaigazgató


fogado_gastro

Gyöngyszöv COOP Zrt.

„A DFT-Hungária csapata szakértelmének és rutinosságának köszönhetően a közösen megvalósított projektjeink során a saját működési tevékenységünkkel kapcsolatos feladatokra fókuszálhattunk, miközben biztosak lehettünk abban, hogy a pályázataink menedzselése az első lépésektől az utolsókig rendben van.

Több nyertes pályázattal és sikeresen megvalósított projekttel gazdagodtunk a közös munkák kapcsán, melyeket mindvégig jellemzett a kollégák segítőkészsége, széleskörű szakmai felkészültsége, gyakorlatias hozzáállása, valamint a proaktivitás.

Bízunk benne, hogy még sok közös projekt kapcsán dolgozhatunk majd Veletek együtt, az eddigi munkátokat és hozzáállásotokat pedig ezúton is ismételten nagyon köszönjük!”

Ócsai Péter
vezérigazgató helyettes


Data Expert Kft.

“Ha a DFT-vel való együttműködésünkből kettő szempontot kellene kiemelnem, az biztosan a szakmai hozzáértés és támogatói szemlélet lenne. A képzések megszervezésében, lebonyolításában, adminisztrációjában egyaránt számíthattam pontos, precíz munkavégzésükre és bátran fordulhattam hozzájuk bármilyen kérdéssel, mindenre tudtak megoldást javasolni számunkra.”

 

Kozák Zsuzsanna
HR Manager


Pedro Pékség Kft.

„A képzéses pályázatunk lebonyolítását korrekt és közvetlen munkakapcsolat, továbbá maximális rugalmasság és segítőkészség jellemezte mindvégig a DFT-Hungária részéről. Bármilyen felmerült kérdés kapcsán gyors és pontos válaszokat kaptunk a kapcsolattartóinktól. A DFT-Hungária és cégünk telephelye közötti távolság sem volt hátrány az egyeztetések során. A következő projektünknél is szívesen dolgoznánk együtt, bátran ajánljuk másoknak is.”

 

Enyedi Ádám
gazdasági-pénzügyi vezető


pedro_pekseg

AGRIA-Humán Közhasznú Nonprofit Kft.

„Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkozási rehabilitációjával foglalkozunk, és a DFT-Hungária Zrt. a munkahelyi képzéseinkben volt partnerünk. Rugalmasságuk, segítőkészségük és szakmai tapasztalatuk révén több mint száz személy számára biztosíthattunk képzést. Szociális érzékenységükkel a megfelelő előadókat delegálták, valamint minden egyéb adminisztrációs területen maradéktalanul segítségünkre voltak. Megbízható, elhivatott kollégákat ismertünk meg, köszönjük az együttműködést! Bárki számára jó szívvel ajánljuk őket!”

 

Marczis Szilvia
Rehabilitációs, munkaügyi és pénzügyi vezető


agria_human

Antares Hungary Kft.

„Sutka Zsolt vagyok, az Antares Hungary Kft-nél dolgozom, pályázatok megvalósításáért, szervezésért, lebonyolításáért felelek a vállalkozásnál. 2018. év során egy GINOP-os képzési pályázat kapcsán kerültünk kapcsolatba a DFT-Hungária Zrt-vel. A képzések megvalósításában, előkészítésében, adminisztrációjában profi segítségünkre voltak. A képzésekre, igényeinknek megfelelő, profi oktatókat kerestek, a képzésen részt vett munkavállalóink elégedetten távoztak az egyes képzésekről.

Ma már a pályázatban tervezett képzéseink mind megvalósultak, a projektünk záró szakaszába értünk, az idáig tartó úton is végig segítették munkánkat, segítségünkre voltak a kifizetés igénylések időközi beszámolók, záró beszámoló elkészítésekor is, és most is segítségünkre vannak a még hátralévő projekt zárási feladatok elvégzésében. Az időközben felmerülő monitoring ellenőrzések során képviselték vállalkozásunkat, segítettek az ellenőrzésre való felkészülésünkben. Ezúton is még egyszer köszönjük támogató közreműködésüket.”

 

Sutka Zsolt
számviteli ügyintéző / accountant


Fusetech Kft.

„A 2019-es évben számos tréninget tudtunk megvalósítani a DFT-Hungária Zrt. segítségével, az elnyert GINOP pályázat keretein belül. 16 tréninget tartottunk, köztük kompetencia- és készségfejlesztő, OKJ-s tréningeket és nyelvtanfolyamokat is, így közel 80 fő munkavállalónak volt lehetősége a tanulásra, fejlődésre céges támogatás által. Az együttműködésünket a folyamatos kommunikáció jellemezte, bármikor fordulhattunk a DFT csapatához akár a képzések megvalósításával, akár a dokumentációval kapcsolatban merült fel kérdés vagy bármilyen igény részünkről.”

 

Gazdag Viktória
HR vezető


fushtech

Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.

„Társaságunk 2018-2020 között a GINOP 6.1.5 projekt megvalósítása során került kapcsolatba a DFT-Hungaria Zrt-vel. Együttműködésünk sokrétű volt, de elsősorban munkavállalóink képességeinek fejlesztése érdekében tartottak tréningeket.

A tréningeken felkészült oktatóik a cégvezetőtől a parki segédmunkásig, a titkárnőtől a gépkocsivezetőig mindenki számára érdekfeszítő, olykor humoros gyakorlatokkal tudták a tervezett fejlesztéseket elérni. Rugalmasan, naprakész információkkal támogatták munkánkat. A szakmai fejlesztések mellett a cégen belüli kommunikáció, együttműködés fejlesztéséhez, a csapatkohézió erősítéséhez a különböző munkaterületeken dolgozó kollégák jobb megismeréséhez is hozzájárultak. A szakmailag felkészült munkatársaik projekt tapasztalataink ellenére is nagy segítséget nyújtottak a menedzsment számára.

Ezúton is köszönjük a DFT-Hungária Zrt. munkatársainak a sikeres együttműködést és reményeink szerint a későbbiekben is találunk együttműködési lehetőséget.”

 

Németh Gábor
vezérigazgató


oroszlanyi_ingatlankezelo

JAKO Fémárugyár Kft.

Cégünket 1998-ban, Szekszárdon alapítottuk Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű vállalatként. Elsősorban precíziós fém alkatrészeket gyártunk az autóipar számára valamint, háztartási és kézi szerszámokat az ipar részére. A jövőben is olyan partnernek tekintjük magunkat, akik szorosan együttműködnek ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat valósíthassunk meg. Ehhez rendszeresen fejlesztjük gépparkunkat és munkatársaink szaktudását és ismeretét.

Ennek tükrében pályáztunk a munkavállalók egészség megőrzésére, kompetenciájuk, valamint szakmai tudásuk fejlesztését elősegítő programokra.

Ehhez Európai Uniós három pályázatot vettünk igénybe a TÁMOP 6.1.2/2012, TÁMOP 2.1.3/2012, GINOP 6.1.5/2018.

A megvalósításban a DFT-Hungária Zrt. szakmai programjából választottunk. A szervezet széles képzési programmal rendelkezik. Ezért nagyrészt az Ő kínálatukban szereplő tréningeket és képzéseket vettük alapul. Ezen felül plusz, hogy azon szakmai képzéseknél, ahol nem rendelkeznek saját programmal (pl. IPAR 4.0, raktáros) könnyedén beemelték a külső képzéseket és a lebonyolításban is aktívan részt vettek. A trénerek tapasztaltak és felkészültek egyedi csoport igényeket is bevállalnak.

A szervezet nagyfokú rugalmasságot biztosított részünkre a képzések lebonyolításában, ami a jelenlegi COVID helyzetben előnyt jelentett.

Ezért is választottuk a harmadik pályázatunkhoz is a DFT-Hungária Zrt.

 

Tuller Tamás
személyügyi vezető

 


jako_femaru

Önkormányzati konzorcium

Konzorciumunk DFT-Hungária Zrt-.vel, EFOP- 1.5.2-es projektekben szerződött az alábbi tételekre:

  • Pendrive készítés
  • Powerbank
  • Bögre
  • Kiadvány
  • Egyéb logózott termékek megrendelésére

DFT-Hungária munkatársai a projekt teljes ideje alatt precízen végezték a feladataikat, pontosan betartották az Arculati kézikönyv elemeit és minden termék határidőre átadására került.

 

Köszönjük együttműködésüket!

Electrolux

„Szirtesi-Nagy Réka Digitális koktél és Nagy Emőke A történet mesélés ereje és technikája a vezetői munkában című webináriumán vettem részt.
Mindkettő nagyszerű élmény volt, sok hasznos, a mindennapi munkámban jól használható eszközöket, tippeket adott. Lenyűgöző volt a webináriumok íve, tartalma és az előadás módja. Elismerésem Rékának és Emőkének a hihetetlen energiáért és elhivatottságért.”

Ész Attila
Változás vezető


Hajdú-Coop Zrt.

„A szervezetünkben idén többféle képzés valósult meg a GINOP pályázat keretében, a boltvezetőink és a helyetteseik, valamint a központi irodai dolgozók is részt vehettek készségfejlesztő tréningeken. A visszajelzések nagyon pozitívak, a résztvevők élvezik hogy saját-élmény alapú, gyakorlatias tanulási folyamatban vesznek részt, aki eljön a tréningekre nagyon hasznosnak tartja és szívesen megy az utána következő alkalmakra is.”

Bercsényi Szilvia
HR vezető

 


Go Best Ingatlanforgalmazó Kft.

„Engem személy szerint nagyon feldobott a webinárium, inspiráló volt!
Nagyon tetszik, hogy hétköznapi példákkal reagálsz – valós problémákra, helyzetekre.
Megfogható, azonnal alkalmazható megoldásokat kínálsz. Innentől már tényleg vissza kell fogni magát az embernek, hogy ne csinálja utánad!”

Kollár Róbert
Értékesítési vezető, belső tréner

 


Tamási Város

„Nagyon tartalmas, élménydús nap volt, nagyon sok probléma felszínre került, ahogy a tréner mondta is, a magvakat igyekezett elszórni, ami maradéktalanul sikerült is. Tervezünk folytatást!”

Gulyásné dr. Könye Katalin
Tamási Város Jegyzője

 Referenciák: pdf


És még…

Abaúj Takarék Takarékszövetkezet
Add a kezed Püspökladányi Nagycsaládosok Egyesülete
Adverticum Zrt.
Agria Telecom Kft.
Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft.
Alföld Zrt.
Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola
Antares Hungary Kft.
Apple Party Service Kft.
Arany Kapu Borászati Melléktermék Feldolgozó Zrt.
Balatonföldvár Város Önkormányzata
Baranyi Sütőipari Kft.
Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Bársony István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Báthory István Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola
Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium
Bedő Albert Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium
Beled Város Önkormányzata
Bericap Záródástechnikai Bt.
Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium
Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola
Biomark 2000 Kft.
Bodroghalom Község Önkormányzata
Bódva-Coop Kereskedelmi Rt.
BOLAX Kft.
Bólem Kft.
BOSKO-HIDRAULIKA Szolgáltató Kft.
Böllhoff Kft.
Brucker Sütő Kft.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár
CERTA Zárgyártó, Présöntő és Szerszámkészítő Kft.
Civilek a Fiatalokért Egyesület
Continental Dohányipari Zrt.
Co-op Star Kereskedelmi Zrt.
CSABA METÁL Öntödei Zrt.
Csaba-Berényi Gépgyártó Kft.
Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
DataExpert Services Kft.
Debreceni Művelődési Központ
DeGéP Kft.
Dél-Kom Kft.
DRV Zrt. – Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
Egyetértés Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Elektro-Metall Paks Kábelköteggyártó Kft.
Eli-Nett Kft.
Enbritely Hungary Szolgáltató Kft.
Ép-Gépész Holding Kft.
Eposz Kft.
Eszterházy Károly Főiskola
EuroRaptor Kft.
Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola
Ferrokov Vas- és Fémipari Kft.
Fidelio Média Kft.
FM Dunántúli Agrár-szakképző Központ
FM Dunántúli Agrár-szakképző Központ, Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
Fodor József Élelmiszeripai Szakképző Iskola
Fogadó az Öreg Préshez Kft.
Fogarasi Kft.
Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy- és Kiskereskedelmi Kft.
Fund Cigány Alapfokú Művészeti Iskola
Fusetech Kft
Gála Kereskedelmi Zrt.
Gala-Kerzen Kft.Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola
Gazdaságfejlesztő és Innováció Nonprofit Közhasznú Kft.
Giga 2003 Kft.
Grand Pharma Kft.
Grót Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
GYEGÉP KFT.
Gyémántkapu Nonprofit Kft.
Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata
Gyöngyszöv Coop Zrt.
Gyulai Közüzemi Kft.
Gyulasport Nonprofit Kft.
Hammer Advertising Kft.
Hans Pausch Hungária Kft.
Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Hotel Azúr Szállodaipari Zrt.
HTZ Hotel Kft.
INOTAL Alumíniumfeldolgozó Zrt.
JAF HOLZ Ungarn Kft.
JAKO Fémárugyár Kft.
Jüllich Glas Holding Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt.
Kaposvári Egyetem
Kaposvári Élmény- és Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
Kaposvári Nyomdai Kft.
KAROSINVEST Zrt.
Kecskeméti Ifjúsági Otthon
Kecskeméti Konzervgyártó és Kereskedelmi Kft.
KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt.
KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt.
Kempelen Farkas Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Képző-és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium
Kétegyházai Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
KEVIKO Prevenció Védőnői Szolgáltató Kft.
Kisalföld Füszért Kereskedelmi Kft.Kiskőrösi Tankerületi Központ
Kiskunhalasi Baromfi
Kispatak-2000. Kereskedelmi Kft.
Kodolányi János Főiskola
Komáromi Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.
Kop-Ka Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola
Kovács Tüzép Kft.
KUNSZÖV Textilruházati Kft.
KVGY Kaposvári Villamossági Gyár Kft.
KVV Kőolajvezetéképítő Zrt.
Lábatlani Vasbetonipari Zrt.
LBT Kft.
Leier Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Lippai János Mezőgazdasági Szakképző Iskola
LOUNGE DESIGN Kft.
M.E. Trial Masters Kft.
M27 Absolvo Consulting
Magyar Cserkészszövetség
Magyar Iparszövetség
Magyar Posta Biztosító Zrt.
Magyar Toyo Seat Kft.
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete
Magyar Vöröskereszt Komárom Megyei Szervezet
Maneggio Bt.
Marso Holding Kft.
MÄRZ FASHION Ipari és Kereskedelmi Kft.
Mátra Party Kft.
MAXX PONT Ruházati, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Meló-Diák Iskolaszövetkezet Szolnok
Mérték Építészeti Stúdió Kft.
MiGéP Kft.
MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Mikolasek Kft.
Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt.
Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda
Miskolci Autonom Orthodox Izraelita Hitközség
MISKOLCI TURISZTIKAI Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.
MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft.
MNKH Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós Kft.
MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.
MOM Faktor Gépipari Kft.
Montivíz Zrt.
Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete
MRE Szeretetszolgálati Iroda
MVK Miskolci Városi Közlekedési Zrt.
Nelson Flottalízing Kft.
Nevelési-oktatási intézmények közötti együttműködést segítő InterColl Alapítvány
New Land Media Kft.
NFSI Nonprofit Kft.
Nyíregyházi Távhőszolgáltató Kft.
Óbudai Nagy László Általános Iskola (KLIK)
O-I Hungary Kft.
Ollár Gasztronóm Bt.
ONMERIT Kft.
ORFK – Gazdasági Főigazgatóság – Európai Támogatások Osztálya
Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.
Országos Idegennyelvű Könyvtár
Orszak Borsod Kft.
Öko Dombó Kft.
Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Általános Iskola
Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
PANDAN Kft.
Pannon Egyetem
Pannon Oktatási Központ
Pápai Víz- és Csatornamű Zrt.
Pátria Nyomda Zrt.
Pedró Pékség Kft.
Pek-Snack Kft.
Pétáv Pécsi Távhűtő Kft.
Petőfi Irodalmi Múzeum
Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskola és Kollégium
Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola – Mosonmagyaróvár
Plan Kereskedelmi Zrt.
ProKat Mérnöki Iroda Kft.
Proko Travel Szeged
Rakamaz és Vidéke Takarékszövetkezet
RAK-TRANS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Reisner és Wolff Hídtechnikai Gyártó- és Forgalmazó Kft.
Rochlitz Gyógytornász és Szolgáltató Bt.
Roto Elzett Kft.
Sajóhús kft.
Satrax Kft.
SEI Interconnect Products Kft.
Shark Ipari Megoldások Kft.
Sila Kft. / Zárt képzés
Sky Marketing Kft.
Sopronnémeti Község Önkormányzata
Strabag-MML Kft.
Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon
Swietelsky Vasúttechnika Kft.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt.
Széchenyi István Egyetem
Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola
Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola
Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskola
Szent Pál Marista Általános Iskola
Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskola és Óvoda
Szepsi Laczkó Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium
Szobi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola (KLIK)
Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Szakképző Iskola és Kollégium
TABI COOP Zrt.
Taksonyi Polgármesteri Hivatal
TÁRS-95 Acélszerkezet és Gépgyártó Építőipari Kft.
Tatabányai Szakképzési Centrum
Taugép Gumiipari Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.
Taverna Pince Kft.
T-Dental Fogtechnikai Kft.
Térségi Hulladék-gazdálkodási Kft.
Tiszafüred és Vidéke Takarékszövetkezet
Tiszáninneni Református Egyházkerület Püspöki Hivatal
Tízváros Alapítvány
Tompa Mihály Református Általános Iskola
Tüke Busz Zrt.
UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft.
Váci Városfejlesztő Kft.
Vaderstad Kft.
VALTON-SEC Kft.
Vay Ádám Gimnázium Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Vértes Volán Zrt.
Vesz-Mont 2000 Kft.
Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.
Vígszínház Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft.
Votec Kft.
Webshark Kft
West-Szeg 2001 Kft.
X-Meditor
XOMOX MAGYARORSZÁG Kft.

it_stuffReferencia