Referencia

Fogadó az Öreg Préshez Kft.

“A Fogadó az Öreg Préshez Kft. 2018-ban találkozott először a DFT-Hungária Zrt.-vel.

Az együttműködés kialakítása cégünk történetében az egyik legjobb döntésnek bizonyult. A DFT-Hungária Zrt. segítségével a pályázat minden fázisa könnyedén zajlott (előkészítés, lebonyolítás, szervezés, elszámolás), mivel minden terhet levettek a vállunkról. A kapcsolattartókat profi, hozzáértő és segítőkész partnerként ismertük meg, akik a felmerülő kérdésekre szinte azonnal válaszoltak és minden problémát rögtön orvosoltak.

Bízom benne, hogy lehetőségünk lesz még együtt dolgozni más projektekben.

Együttműködésüket ajánlani tudom minden vállalkozás számára!”

 

Kerekes Krisztina

szállodaigazgató


fogado_gastro

Gyöngyszöv COOP Zrt.

“A DFT-Hungária csapata szakértelmének és rutinosságának köszönhetően a közösen megvalósított projektjeink során a saját működési tevékenységünkkel kapcsolatos feladatokra fókuszálhattunk, miközben biztosak lehettünk abban, hogy a pályázataink menedzselése az első lépésektől az utolsókig rendben van.

Több nyertes pályázattal és sikeresen megvalósított projekttel gazdagodtunk a közös munkák kapcsán, melyeket mindvégig jellemzett a kollégák segítőkészsége, széleskörű szakmai felkészültsége, gyakorlatias hozzáállása, valamint a proaktivitás.

Bízunk benne, hogy még sok közös projekt kapcsán dolgozhatunk majd Veletek együtt, az eddigi munkátokat és hozzáállásotokat pedig ezúton is ismételten nagyon köszönjük!”

Ócsai Péter
vezérigazgató helyettes


Data Expert Kft.

“Ha a DFT-vel való együttműködésünkből kettő szempontot kellene kiemelnem, az biztosan a szakmai hozzáértés és támogatói szemlélet lenne. A képzések megszervezésében, lebonyolításában, adminisztrációjában egyaránt számíthattam pontos, precíz munkavégzésükre és bátran fordulhattam hozzájuk bármilyen kérdéssel, mindenre tudtak megoldást javasolni számunkra.”

 

Kozák Zsuzsanna

HR Manager


Pedro Pékség Kft.

„A képzéses pályázatunk lebonyolítását korrekt és közvetlen munkakapcsolat, továbbá maximális rugalmasság és segítőkészség jellemezte mindvégig a DFT-Hungária részéről. Bármilyen felmerült kérdés kapcsán gyors és pontos válaszokat kaptunk a kapcsolattartóinktól. A DFT-Hungária és cégünk telephelye közötti távolság sem volt hátrány az egyeztetések során. A következő projektünknél is szívesen dolgoznánk együtt, bátran ajánljuk másoknak is.”

 

Enyedi Ádám

gazdasági-pénzügyi vezető


pedro_pekseg

AGRIA-Humán Közhasznú Nonprofit Kft.

„Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkozási rehabilitációjával foglalkozunk, és a DFT-Hungária Zrt. a munkahelyi képzéseinkben volt partnerünk. Rugalmasságuk, segítőkészségük és szakmai tapasztalatuk révén több mint száz személy számára biztosíthattunk képzést. Szociális érzékenységükkel a megfelelő előadókat delegálták, valamint minden egyéb adminisztrációs területen maradéktalanul segítségünkre voltak. Megbízható, elhivatott kollégákat ismertünk meg, köszönjük az együttműködést! Bárki számára jó szívvel ajánljuk őket!”

 

Marczis Szilvia

Rehabilitációs, munkaügyi és pénzügyi vezető


agria_human

Antares Hungary Kft.

„Sutka Zsolt vagyok, az Antares Hungary Kft-nél dolgozom, pályázatok megvalósításáért, szervezésért, lebonyolításáért felelek a vállalkozásnál. 2018. év során egy GINOP-os képzési pályázat kapcsán kerültünk kapcsolatba a DFT-Hungária Zrt-vel. A képzések megvalósításában, előkészítésében, adminisztrációjában profi segítségünkre voltak. A képzésekre, igényeinknek megfelelő, profi oktatókat kerestek, a képzésen részt vett munkavállalóink elégedetten távoztak az egyes képzésekről.

Ma már a pályázatban tervezett képzéseink mind megvalósultak, a projektünk záró szakaszába értünk, az idáig tartó úton is végig segítették munkánkat, segítségünkre voltak a kifizetés igénylések időközi beszámolók, záró beszámoló elkészítésekor is, és most is segítségünkre vannak a még hátralévő projekt zárási feladatok elvégzésében. Az időközben felmerülő monitoring ellenőrzések során képviselték vállalkozásunkat, segítettek az ellenőrzésre való felkészülésünkben. Ezúton is még egyszer köszönjük támogató közreműködésüket.”

 

Sutka Zsolt
számviteli ügyintéző / accountant


Fusetech Kft.

„A 2019-es évben számos tréninget tudtunk megvalósítani a DFT-Hungária Zrt. segítségével, az elnyert GINOP pályázat keretein belül. 16 tréninget tartottunk, köztük kompetencia- és készségfejlesztő, OKJ-s tréningeket és nyelvtanfolyamokat is, így közel 80 fő munkavállalónak volt lehetősége a tanulásra, fejlődésre céges támogatás által. Az együttműködésünket a folyamatos kommunikáció jellemezte, bármikor fordulhattunk a DFT csapatához akár a képzések megvalósításával, akár a dokumentációval kapcsolatban merült fel kérdés vagy bármilyen igény részünkről.”

 

Gazdag Viktória

HR vezető


fushtech

Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.

„Társaságunk 2018-2020 között a GINOP 6.1.5 projekt megvalósítása során került kapcsolatba a DFT-Hungaria Zrt-vel. Együttműködésünk sokrétű volt, de elsősorban munkavállalóink képességeinek fejlesztése érdekében tartottak tréningeket.

A tréningeken felkészült oktatóik a cégvezetőtől a parki segédmunkásig, a titkárnőtől a gépkocsivezetőig mindenki számára érdekfeszítő, olykor humoros gyakorlatokkal tudták a tervezett fejlesztéseket elérni. Rugalmasan, naprakész információkkal támogatták munkánkat. A szakmai fejlesztések mellett a cégen belüli kommunikáció, együttműködés fejlesztéséhez, a csapatkohézió erősítéséhez a különböző munkaterületeken dolgozó kollégák jobb megismeréséhez is hozzájárultak. A szakmailag felkészült munkatársaik projekt tapasztalataink ellenére is nagy segítséget nyújtottak a menedzsment számára.

Ezúton is köszönjük a DFT-Hungária Zrt. munkatársainak a sikeres együttműködést és reményeink szerint a későbbiekben is találunk együttműködési lehetőséget.”

 

Németh Gábor

vezérigazgató


oroszlanyi_ingatlankezelo

JAKO Fémárugyár Kft.

Cégünket 1998-ban, Szekszárdon alapítottuk Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű vállalatként. Elsősorban precíziós fém alkatrészeket gyártunk az autóipar számára valamint, háztartási és kézi szerszámokat az ipar részére. A jövőben is olyan partnernek tekintjük magunkat, akik szorosan együttműködnek ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat valósíthassunk meg. Ehhez rendszeresen fejlesztjük gépparkunkat és munkatársaink szaktudását és ismeretét.

Ennek tükrében pályáztunk a munkavállalók egészség megőrzésére, kompetenciájuk, valamint szakmai tudásuk fejlesztését elősegítő programokra.

Ehhez Európai Uniós három pályázatot vettünk igénybe a TÁMOP 6.1.2/2012, TÁMOP 2.1.3/2012, GINOP 6.1.5/2018.

A megvalósításban a DFT-Hungária Zrt. szakmai programjából választottunk. A szervezet széles képzési programmal rendelkezik. Ezért nagyrészt az Ő kínálatukban szereplő tréningeket és képzéseket vettük alapul. Ezen felül plusz, hogy azon szakmai képzéseknél, ahol nem rendelkeznek saját programmal (pl. IPAR 4.0, raktáros) könnyedén beemelték a külső képzéseket és a lebonyolításban is aktívan részt vettek. A trénerek tapasztaltak és felkészültek egyedi csoport igényeket is bevállalnak.

A szervezet nagyfokú rugalmasságot biztosított részünkre a képzések lebonyolításában, ami a jelenlegi COVID helyzetben előnyt jelentett.

Ezért is választottuk a harmadik pályázatunkhoz is a DFT-Hungária Zrt.

 

Tuller Tamás

személyügyi vezető

 


jako_femaru

Önkormányzati konzorcium

Konzorciumunk DFT-Hungária Zrt-.vel, EFOP- 1.5.2-es projektekben szerződött az alábbi tételekre:

  • Pendrive készítés
  • Powerbank
  • Bögre
  • Kiadvány
  • Egyéb logózott termékek megrendelésére

DFT-Hungária munkatársai a projekt teljes ideje alatt precízen végezték a feladataikat, pontosan betartották az Arculati kézikönyv elemeit és minden termék határidőre átadására került.

 

Köszönjük együttműködésüket!


És még…

HL-Lab
Magyar Toyo Seat
monti
Takarékbank
it_stuffReferencia