ÖNKORMÁNYZATOK

Helyi igényekre helyi megoldásokat hozunk

Stabil, 100%-ban magyar tulajdonú szervezetünkkel az elmúlt 30 év alatt valamennyi uniós pályázati ciklusban részt vettünk. Számtalan önkormányzati partnerünk és jelentős tapasztalatunk van, amit szeretnénk az Önök javára is fordítani!

Fontosnak tartjuk, hogy az egész ország területén olyan szakemberekkel dolgozzunk, akik hiteles helyismerettel és szakértelemmel rendelkeznek. Így biztosítjuk, hogy a végeredmény valóban a helyi közösséget szolgálja.

Együttműködési ajánlatunk fő célja, hogy segítsünk Önöknek a közösség fejlesztésében, a helyi közösség életminőségének javításában, a településen élők kompetenciáinak fejlesztésében. Hiszünk abban, hogy közös munkával támogatni tudjuk a települést céljai elérésében. Az ötlettől, a megvalósításon át, az elszámolásig.

Munkatársaink generalista szemlélettel dolgoznak, így nem csupán a szakmai tartalom sikerére figyelnek, hanem abban is körültekintéssel járnak el, hogy a megvalósuló programok elszámolhatóak, és a pályázati elvárásoknak megfelelőek legyenek.

Tudjuk, hogy egy uniós pályázat megvalósítása nagy mértékű adminisztrációval jár, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a pályázati dokumentáció megfelelőségére. Pontosan értjük a hatóság nyelvét és úgy dolgozunk, hogy az önkormányzatot érintő rengeteg helyi közügyet érintő feladat mellett nem jelent majd plusz terhet az uniós fejlesztési források maximális kihasználása.

Mit tartogatnak Önnek az EU operatív programjai?

TOP PLUSZ

EFOP PLUSZ

KEHOP PLUSZ

Ajánlataink támogatott fejlesztésekre - önkormányzatoknak

Munkahelyteremtés, bértámogatás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tanácsadás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Telephelyfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Szervezetfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Energetikai beruházás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Feliratkozás
Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária