Az eredményességről gondolkodva a sok elmélet és modell közül nem tudtunk választani, ezért arra a döntésre jutottunk, hogy elkészítjük saját modellünket.

Azt gondoltuk végig, hogy:

 A gondolkodásunk eredménye az alábbi két ábra, melynek szinte minden elemére tudunk tréninget vagy fejlesztési folyamatot ajánlani, de ezek alapján bárki maga is felépíthet egy fejlesztési folyamatot.

Értelmezésünk szerint az eredményesség fő ismérve, hogy a két legfontosabb kérdésre tudjuk-e a választ: mit és hogyan? Azt a munkatársat nevezzük egy adott folyamatban eredményesnek, aki:

A vezető akkor igazán eredményes, ha két lépésre áll az eredménytől: ő maga a stratégia (mit?) és rendszer (hogyan?) kialakítására fókuszál, és emellett pedig a megfelelő delegálás révén a munkatársain keresztül éri el az eredményt. A vezető akkor hatékony, ha a munkatársai is eredményesen tudnak dolgozni, és ő ennek egy megfelelő keretet, koncepciót tud teremteni.

Keressen minket bizalommal, amennyiben vezetőfejlesztésben gondolkozik!

További bejegyzéseink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária