TOP plusz-3.2.1-23

Fenntartható humán fejlesztések

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc
  • 00Nap

2025. december 31-én zárul a pályázatok beadása.

Együttműködési ajánlatunk

Humán- és szervezetfejlesztési szolgáltatások

Részletes szolgáltatási koncepció kidolgozása az ügyfél igényei alapján a helyi sajátosságokra tekintettel, és helyi szakemberek bevonásával. 

A szolgáltatások megvalósítása a pályázatban szereplő feltételek, műszaki-szakmai elvárások alapján.

Pályázatírás

A dokumentáció összeállítása és benyújtása az ügyfél igényei alapján, támogatás esetén a szerződés megkötése.

Elszámolás támogatása

A megvalósítási szakasz támogatása, kifizetési kérelmek, elszámolások, szakmai beszámolók benyújtásában szakmai tanácsadás a projekt zárásáig.

Tekintse meg ajánlatunkat a TOP PLUSZ-3.2.1-23 pályázatban és keressen minket, hogy szakértőnkkel minél hamarabb megkezdhesse a közös munkát!

Helyi kihívásokra helyi megoldásokat hozunk

A sikeres együttműködések kulcsa a megfelelő közös tervezés, a tényleges szükségletek figyelembevétele, a szolgáltatások megvalósításáról való közös gondolkodás, a helyi szakemberek bevonása.

A nyilvánosan elérhető stratégiai dokumentumokban, szükségletfelmérésekben és helyi esélyegyenlőségi programokban (HEP) megfogalmazott helyi igények pontos megismerése után személyes egyeztetést kezdeményezünk, amennyiben szolgáltatásainkkal támogatni tudjuk a jövőbeni sikeres projektmegvalósítást. A szolgáltatások szakmai tartalmát lehetőség szerint egyeztetjük a helyi intézményrendszerrel is a hatékony és eredményes megvalósítás érdekében.

Szakmai ajánlatunkban összefoglaltuk azokat a leggyakrabban előforduló szükségletekre reagáló szolgáltatásokat, amiket a pályázati felhívás támogat.

EFOP 152/153 projektekben sikeresen valósítottunk meg számos rendezvényt, képzést, workshopot, programot, prevenciós programot, digitális kompetenciákat és különféle szakmai rendezvényeket.

A prevenciós programoktól a közösségi és egyéni szintű társadalmi integráció feltételeinek megteremtéséig számításba vettük ajánlatunkban, hogy milyen szolgáltatásokban tudunk támogatást nyújtani, figyelembe véve a szociális célú városrehabilitáció és a helyi humán fejlesztések tevékenységcsoport vonatkozását is.

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Nem tudja, milyen pályázatokon indulhat? Segítünk!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária