KÖZNEVELÉS ÉS KÖZMŰVELŐDÉS

Az embereket fejlesztjük, nem a papírokat

Szervezetünk több, mint 30 éve foglalkozik emberek fejlesztésével és oktatással. Pontosan látjuk, tudjuk és érezzük, hogy ez olyan tevékenység, ami a közösségi érdek szintjén az utolsó fillérig megtérül.

Ajánlott szolgáltatásunk a köznevelést és közművelődést érintő uniós pályázatok felhasználásáról szól. Komplex módon nyújtunk szolgáltatást, a pályázati ötlettől egészen a záró ellenőrzésig. A korábbi pályázati ciklusokban részt vettünk számos közoktatási intézmény fejlesztésében, részesei lehettünk a Tanoda projektek megvalósításának, az informális tanulási módszerek bevezetésének, és szerveztünk számos pedagógusakkreditált képzést, sportrendezvényt, egészségnapot, szülőket-diákokat-tanárokat megszólító rendezvényt szervezett.

Emellett a kulturális intézményekben megvalósult közösségi, hagyományőrző és generációkat összekovácsoló rendezvények azóta a legtöbb településen hagyományokká váltak.

Kollégáink, oktatóink, trénereink, módszertani szakembereink segítségével segítünk megtervezni projektjét, projektmenedzsereink és pénzügyi szakembereink segítségével pedig teljeskörűen segítjük az elszámolást.

Minden esetben az ügyfelünk és a pályázatokat kezelő hatóság elégedettségének az összhangjára törekszünk.
Csak olyan projektekben dolgozunk, amikben magunkra ismerünk, elkötelezettek vagyunk a megvalósított projektek iránt, az általunk megvalósított szolgáltatásokért pedig felelősséget vállalunk.

Abban hiszünk, hogy az oktatási, nevelési és kulturális tevékenység a fejlődés kulcsa, éppen ezért magunkat is elkötelezetten fejlesztjük minden egyes nap.

Az embert fejlesztjük a papírok mögött.

Mit tartogatnak Önnek az EU operatív programjai?

EFOP PLUSZ

TOP PLUSZ

DIMOP PLUSZ

KEHOP PLUSZ

Ajánlataink támogatott fejlesztésekre

Eszközbeszerzés

Munkahelyteremtés, bértámogatás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tanácsadás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Telephelyfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tréningek

Szervezetfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Energetikai beruházás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Rendezvények

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária