VÁLLALKOZÁSOK

Utat mutatunk a pályázati forrásokhoz

Humán- és szervezetfejlesztésről (tréningek, rendezvények, tanácsadás), eszközbeszerzésről, munkahelyteremtésről, bértámogatásról, telephelyfejlesztésről vagy energetikai beruházásról legyen szó, a DFT-Hungária 2007 óta működik együtt a vállalkozásokkal uniós forrásból megvalósuló projektekben. Kipróbált gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen, és számos kollégánknak csaknem 15 éves múltja van a pályázati projektek megvalósításában.

Mit tartogatnak Önnek az EU operatív programjai?

GINOP PLUSZ

DIMOP PLUSZ

KEHOP PLUSZ

Ajánlataink támogatott fejlesztésekre - vállalkozásoknak

Munkahelyteremtés, bértámogatás

Tanácsadás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Telephelyfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Szervezetfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Energetikai beruházás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Rendezvények

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária