Jelen bejegyzésünkben az ÖT legnépszerűbb képzésünket mutatjuk be, melyek segítségével kitörhetsz a mindennapi rutinból és magasabb szintre emelheted szakmai és személyes fejlődésedet!

Konfliktuskezelés

A legnépszerűbb tréningtémánk nem más, mint a konfliktuskezelés.

A konfliktusok elkerülhetetlenek a vállalati környezetben és a magánéletben egyaránt. Fel kell ismerni, hogy a konfliktus nem ellenség, hanem előre mutató, változást indukáló, fejlesztő erő, ám csak akkor, ha egy adott konfliktus megoldása, feloldása megfelelő, azaz egyik fél számára sem eredményez egyenlőtlen helyzetet, vesztes pozíciót, megalázó kimenetelt. A konfliktuskezelés nem csak a problémák megoldását szolgálja, de lehetőséget is ad a fejlődésre. A jól kezelt konfliktus hozzájárul, hogy az érintettek jobban megértsék egymást, erősíti a kommunikációt és a bizalmat, amelyek elengedhetetlenek a hatékony együttműködéshez.

Ha többet szeretne tudni a hatékony konfliktuskezelési módszerekről, kattintson ide:

Kommunikáció

Második legnépszerűbb képzésünk a hatékony kommunikáció fejlesztését célozza.

Akár a magánéletünket, akár a munkavégzésünket nézzük, a kommunikáció a mindennapjaink elkerülhetetlen része. A legtöbb konfliktus és félreértés hátterében is sok esetben a nem megfelelő kommunikáció áll.

Attól függően, hogy pontosan milyen területet szeretnénk fejleszteni, számos lehetőség közül választhatunk. Növelhető a szervezeti kommunikáció hatékonysága, elsajátíthatóak az asszertív kommunikáció alapjai, megtanulhatunk hatékonyan visszajelzést adni, fejleszthetjük prezentációs készségeinket vagy akár tárgyalástechnikai ismereteinket is. Ha pedig arra lenne szükségünk, a storytelling képzés során megismerkedhetünk a történetmesélés erejével is.

Kommunikációs képzéseinkről bővebb információt talál ide kattintva:

Együttműködésfejlesztés

Harmadik legnépszerűbb képzésünk az együttműködésfejlesztés. De mit is jelent ez a szó és mit ad hozzá a mindennapi munkaélethez? „Fejlődj velünk” sorozatunkban most ehhez hoztunk Számotokra néhány példát arról, hogy mivel jelenthet többet az együttműködés jelenléte egy szervezetnek.

A tréning célja, hogy együttműködő, aktív és pozitív gondolkodású munkavállalókkal vegyük körül magunkat a munkaszervezetben, akik jobbító javaslatokat tesznek nap mint nap, valamint, hogy támogatást nyújtson a résztvevőknek a szervezeten vagy csoporton belüli közösen megoldandó feladatok, problémák kezeléséhez. Ne feledjük, az együttműködés a szervezet egyik alappillére!

Vezetők fejlesztése

Negyedik legnépszerűbb képzésünk a vezetők fejlesztését célozza.

Hogyan lehetnek sikeresek az egyes szervezetek akkor is, ha teljesen eltérő módon szervezik meg a munkafolyamatokat és vezetőik is egészen más személyiséggel, stílussal rendelkeznek?

A munkaszervezetben a vezetők azok, akik közvetlen hatással vannak a munkahelyi teljesítményre, a munkatársak elkötelezettségére és az eredményességre.

Éppen ezért, a vezetőfejlesztés segíthet a vezetőknek abban, hogy megértsék saját erősségeiket és gyengeségeiket, fejleszthessék kommunikációs és konfliktuskezelési készségeiket, valamint abban is, hogy hatékonyan tudjanak delegálni és motiválni is. Ezáltal növelni tudják a szervezetük hatékonyságát és teljesítményét, ami hosszú távon hozzájárul a szervezet eredményességéhez és versenyképességéhez.

Amennyiben fejlődni szeretne vezetői szerepében, bővebb információt talál ide kattintva:

Időmenedzsment

Ötödik legnépszerűbb képzésünk az időmenedzsment kérdésére fókuszál.

Az idő egy véges erőforrás, az „elvesztegetett” időt nem lehet pótolni. Vállalati környezetben pedig ez közvetve vagy közvetlenül pénzbe kerül, éppen ezért kiemelten fontos, hogy ne a határidők uraljanak minket, hanem mi uraljuk a saját időnket.

Az időmenedzsment nem csupán az idő hatékony beosztásáról szól, hanem a hatékony priorizálásáról is. Ez magában foglalja az időrabló tevékenységek minimalizálását, a hatékony tervezést és a másokkal való hatékony kommunikációt és együttműködést is.

Az idő hatékony beosztásával jobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat, az időmenedzsment segít elkerülni a halogatást, ami hosszú távon a stresszhelyzetek csökkentéshez is hozzájárul.

Bővebb információért a képzésről ide kattintson:

Megosztás:

További bejegyzéseink

DFT-Hungária