Tanácsadás

A tanácsadási folyamat akkor működik hatékonyan, ha valódi megoldást ad felmerülő igényekre, választ dilemmákra és javaslatokat elakadásokra.

Tanácsadást választó ügyfeleink a témák széles palettájából választhatnak: a vezetői és szervezetfejlesztési, értékteremtési és működési, csapatdinamikai folyamatokban egyaránt dolgozunk.

Minden tanácsadási folyamatunk az alábbi lépéseket tartalmazza, ezek közül az ügyféllel egyeztetve választjuk ki mindazokat, amelyek a tanácsadási folyamatban sorra kerülnek majd, a téma és a szükségletek függvényében.

Diagnózis fázis

Tanácsadási tevékenységek

Eredmények

Minden tanácsadási folyamat egyedi, ügyfélre szabott. A folyamat vége lehet dokumentális output, egy tanácsadói dokumentum, de – a témától függően – a bevezetésben és a visszamérésben is tudunk támogatást nyújtani.

Mikor érdemes tanácsadásban gondolkodni?

A tanácsadói folyamat hosszát mindig az adott téma és az ügyfél igényei határozzák meg, ez lehet 3 hónap, de akár másfél év is. 

A coaching mellett a tanácsadás az egyik legrugalmasabb és leglátványosabb fejlesztési forma/eszköz, ugyanis a célirányos problémafeltárás okán akár rövid idő alatt lehet személyre vagy cégre szabott eredményt elérni, igazodva az ügyfél (tipikusan kevés számú résztvevő) időbeosztásához.

A tanácsadást kiegészíthetik egyéb fejlesztési formák is, úgy mint tréning, coaching, elemzések vagy digitális eszközökkel támogatott folyamatok.

Tanácsadást nyújtunk az uniós források felhasználhatóságával (jogosultságvizsgálat, projektterv vagy szükségletfelmérési dokumentumok, szakmai elvárások számbavétele, tevékenységek megvalósítása, kivitelezése, ütemezése, kapacitástervezés, fenntartási feltételek tervezése, stb) kapcsolatban is.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Ismerje meg további szolgáltatásainkat is!

Képzés, tréning
Workshop
Tanácsadás
Szakmai rendezvény
Elemzés, kutatás
Szakanyagok
Coaching
Eseményszervezés
Projektmegvalósítás
Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikációs szolgáltatások

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária