Együttműködés-fejlesztés, csapatépítés

A munkavégzés egy szociális tevékenység, függő kapcsolatok láncolata. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni, ismernünk kell önmagunkat, a munkatársainkat, a csapatot.

Milyen tünetek, események esetén érdemes csapatépítésben gondolkodni?

Mit ad az együttműködés-fejlesztés, honnan látjuk, hogy hatékony?

Az együttműködési kompetenciánk az egyik legalapvetőbb, melyet az élet minden területén alkalmaznunk kell. Ennek fejlesztése látványos változásokat hoz egy szervezet életében. 

Az együttműködés-fejlesztés…

… formailag lehet:

… időtartamban lehet:

Az életünk jelentős részét munkával, így munkatársakkal töltjük, akik hatással vannak ránk és mi is hatással vagyunk a környezetünkre.
A szinergia megteremtése egy szervezetben azt jelenti, hogy mindenki erőssége összeadódik és együtt a csapat több lesz, mint külön-külön a tagok. Ez elengedhetetlen a hatékony, hosszútávú munkavégzéshez. A szinergia kulcs a hatékony, fejlődő munkaszervezethez.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Böngésszen Tréning Katalógusunkban!

tréning témák

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária