GINOP PLUSZ

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz

KERETÖSSZEG
0 Ft

A GINOP PLUSZ az előző fejlesztési időszakot is meghaladó mértékben támogatja a vállalkozások fejlesztését és az innovációt. Területi célzásában kiemelten foglalkozik a négy legkevésbé fejlett régióban történő fejlesztésekkel (Észak- Magyarország; Észak- Alföld; Dél-Alföld, Dél-Dunántúl), de a források Budapesten is elérhetőek!

Az operatív program legfőbb célja a hazai gazdaság versenyképességének növelése. Ennek érdekében az alábbi intézkedések mentén valósulnak meg pályázatok:

• KKV szektor ellenálló képességének erősítése, vállalkozásfejlesztés,

KKV termelő beruházások, működési megújítások, környezetbarát gyártási eljárások, hatékonyságnövelés, üzletszervezés, marketing

• kutatásfejlesztési és innovációs ökoszisztéma fejlesztése,

tudásáramlás a vállalkozások és kutatóközpontok között, egyetemek közötti tudástranszfer

• hazai munkavállalók alkalmazkodóképességének javítása, minőségi munkaerő biztosítása, fenntartható munkaerőpiac

munkahelyi képzések támogatása, foglalkoztatottság növelése, hátrányos helyzetű személyek munkaerőpiacra való visszatérésének támogatása

• felsőoktatás és szakképzés fejlesztése

infrastruktúra fejlesztés, tudásközpontok létrehozása, szakképzés minőségi fejlesztése, mobilitás támogatása, felsőoktatási lemorzsolódás csökkentése, hátrányos helyzetűek felsőoktatásba való bejutásának segítése

• ifjúsági garancia

15-29 év közötti nem dolgozó, nem tanuló fiatalok (NEET) munkaerőpiaci támogatása

Pályázati ajánlataink

GINOP PLUSZ-3.2.1-21

GINOP PLUSZ-1.4.3-24

Társadalmi egyeztetés alatt

GINOP PLUSZ-3.2.3-24

GINOP PLUSZ-3.1.1-23

GINOP PLUSZ-5.2.1-23

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária