GINOP plusz-3.2.3-24

SZOCIÁLIS PARTNEREK KAPACITÁSÉPÍTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

Kedvezményezettek

● országos munkáltatói és munkavállalói érdekképviseletek
● ágazati párbeszéd bizottságok munkáltatói és munkavállalói oldali tagszervezetei
● vállalati szintű szakszervezetek

Keretösszeg

7 900 000 000 Ft

Benyújtás időszaka

1. szakasz: 2024. március 1. 9:00 – 2024. április 4. 12:00
2. szakasz: 2027. március 5. 9:00 – 2027. április 2. 12:00

A GINOP PLUSZ-3.2.3-24 Pályázat célja

A szociális párbeszédben részt vevő szervezetek kapacitásának megerősítése és együttműködésének elősegítése annak érdekében, hogy hatékonyan és felkészülten tudják képviselni a munkavállalók és munkáltatók érdekeit és legyenek képesek eredményesen becsatornázni véleményüket, javaslataikat, a munkaügyi és szakpolitikai alkotás folyamataiba, illetve a döntéshozatalba.

Főbb támogatható tevékenységek:

Ajánlott szolgáltatásaink a GINOP PLUSZ-3.2.3-24 pályázatban:

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Nem tudja, milyen pályázatokon indulhat? Segítünk!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária