CIVIL SZERVEZETEK

Kipróbált gyakorlatunk van, ahol Ön nem próbanyúl

Hiteles szakemberekből álló fejlesztési csapatot keres, akik segítséget nyújtanak ötletei, vagy társadalmi céljai megvalósításához?

100%-os magyar tulajdonban lévő szervezetünk több, mint 15 éve foglalkozik projektek tervezésével és megvalósításával. Ügyfeleink között éppúgy vannak önkormányzatok, vállalkozások és civil szervezetek is.

Pontosan értjük a hatóság nyelvét és a civil szervezeti működés kihívásait. A pályázati világban szerzett tapasztalatunkat szeretnénk társadalmilag is hasznos tevékenységek megvalósításában kamatoztatni.

Tapasztalatunk mellett, felkészült szakembereink releváns szaktudással segítenek Önöknek a saját fejlesztési céljaik megvalósításában. 

A nyertes projekt mellett fontos számunkra, hogy valódi szükségleteket elégítsen ki, megvalósítható és elszámolható legyen.

Együttműködési ajánlatunk a civil szervezetek részére egy teljes körű szolgáltatás, amiben a pályázati források bevonásával lehetőséget adunk saját fejlesztési céljaik megvalósításához. Ha ezek nem láthatók világosan, vagy illeszkedő pályázati forrást keresnek, akkor ötleteket hozunk, ezáltal is maximalizálva a lehetőségek kiaknázását.

Hiszünk abban, amit csinálunk. Ajánlott szolgáltatásunk korszerű, kipróbált és korrekt.

Mit tartogatnak Önnek az EU operatív programjai?

EFOP PLUSZ

TOP PLUSZ

KEHOP PLUSZ

Ajánlataink támogatott fejlesztésekre - civil szervezetek számára

Eszközbeszerzés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Munkahelyteremtés, bértámogatás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tanácsadás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Telephelyfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Tréningek

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Szervezetfejlesztés

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Energetikai beruházás

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Rendezvények

Hoppá! Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária