Konfliktuskezelés

Ahol emberek dolgoznak együtt, ott óhatatlanul vannak konfliktusok is.

konfliktus

A jó konfliktuskezelés oda-vissza kihat a kommunikációra, együttműködésre, teljesítményre.

Fel kell ismerni, hogy a konfliktus nem ellenség, hanem előre mutató, változást indukáló, fejlesztő erő, ám csak akkor, ha egy adott konfliktus megoldása, feloldása megfelelő, azaz egyik fél számára sem eredményez egyenlőtlen helyzetet, vesztes pozíciót, megalázó kimenetelt.

A szervezetben vannak lezáratlan konfliktusok, amelyek befolyással vannak a munkaszervezésre, munkahelyi légkörre. Azt érzi, hogy a konfliktusok miatt akadozik a munkatársak közötti együttműködés, információáramlás, gyakori az ellenállás vagy passzív viselkedés.

A konfliktusok a szervezetben sok okra vezethetők vissza:

Javasoljuk a tréninget más tréninggel is kiegészíteni, megtámogatni, akár az Érted haragszom, nem ellened – EQ fejlesztése, akár Asszertív kommunikációs tréninggel.

Ismerősen csengenek a fent leírtak?

Jó hírünk van, tudunk rá megoldást! Melyhez, hogy pályázati forrást is tud igényelni munkatársak képzésére, bértámogatással.

A DFT-Hungária engedélyezett képző intézményként rendelkezik minden jogosultsági feltétellel a pályázatban szereplő képzések megvalósításához.

Pályázati tanácsadó kollégánk a jogosultságvizsgálatot követően részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről, és az előzetes igények alapján teljeskörű tervet készít a pályázatban megvalósítható képzésekre.

Tekintse meg a képzési és bértámogatási pályázati összefoglalót és ajánlatunkat.

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

DFT-Hungária