EFOP PLUSZ

Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz

KERETÖSSZEG
0 Ft

A legszélesebb körű és legösszetettebb operatív program lehetőségei négy nagy humán szakterület köré csoportosulnak:

1. Köznevelés

A köznevelést, közoktatást támogató lehetőségek a tanulók iskolai eredményeinek javításához, a kompetenciák fejlesztéséhez járulnak hozzá, valamint jelentős cél a pedagógusok fejlesztése is.

 

3. Szociális és gyermekvédelem

A pályázati lehetőségek a szociális ellátórendszer résztvevőinek biztosítanak fejlesztést. Célcsoportok többek között a fogyatékossággal élő és pszichiátriai beteg emberek, az idősek, a hajléktalanok, a gyermekek és az ellátórendszerben dolgozó szakemberek is.

2. Társadalmi felzárkózás

A szakterületet érintő projektek főként a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű személyek helyzetének javítását szolgálják. Támogatott szolgáltatások: munkaerőpiaci esélyteremtést szolgáló tevékenységek, beilleszkedést és visszailleszkedést támogató szolgáltatások.

4. Család- és ifjúságügy

Az itt található fejlesztések célja főként a gyermekvállalás elősegítése, a családok életminőségének javítása, valamint a munka és a családi élet összeegyeztethetősége. Az ellátórendszer, a kliensek és a szakemberek fejlesztése is támogatott.

A pályázati lehetőségek egyaránt szólhatnak humán fejlesztésről és kapcsolódó infrastruktúra beruházásokról is.

Pályázati ajánlataink

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

Társadalmi egyeztetés alatt

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

EFOP-7.3.1-23

EFOP Plusz-5.2.1-23

EFOP Plusz-6.2.1-23

EFOP Plusz-6.3.1-23

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben Ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária