TOP plusz-3.3.3.-23

Köznevelési infrastruktúra fejlesztése

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc
  • 00Nap

2024. október 31-én zárul a pályázatok beadása.

Támogatás összege

5.000.000 Ft – 8.145.900.000 Ft

Támogatás mértéke

100%

Benyújtás időszaka

2023. november 10-től
2024. október 31-ig

Pályázat célja

Az állami és nem állami fenntartású köznevelési intézmények esetében a valós, helyi igényekre alapozott infrastrukturális (tanulószobák, könyvtár, olvasószoba, közösségi tanulásra alkalmas helyiség felújítása, kialakítása a meglévő infrastruktúra bővítése nélkül, lakószobák felújítása) fejlesztése, valamint az érintett intézmények hatékony pedagógiai eszközrendszerét (IKT-eszközök, wireless, taneszközök, informatikai eszközök, stb.) , módszertani megújulását támogató, a minőségi neveléshez-oktatáshoz illeszkedő funkcionális egységek, feladatellátási helyek kialakítása, korszerűsítése.

Részcélok:

Pályázók köre
Területi korlátozás

A projekt a kevésbé fejlett régiók esetében a felhívás mellékletét képező területspecifikus mellékletek szerinti vármegyék településein valósítható meg, kivéve a vármegyei Integrált Területi Programokban meghatározott azon városokat és várostérségeket, amelyek a Fenntartható Városfejlesztési eszköz keretében jogosultak támogatási kérelmet benyújtani.

A GFO kódokat tartalmazó tételes felsorolást a pályázati összefoglaló tartalmazza:

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Nem tudja, milyen pályázatokon indulhat? Segítünk!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária