DISC: Hogyan szóljunk mindenkihez a saját nyelvén?

Kezdési időpont

2024. május 29.

Képzési napok

május 29-30.

Időtartam

9:00 – 17:00

A DISC alapú tréningek segítenek abban, hogyan tudunk vezetőként a vezetői szerepünkben fejlődni, hogyan tudunk értékesítőként eredményesebbekké válni, belső trénerként milyen erőforrásunkhoz tudunk nyúlni, hogy jobb tréningeket legyünk képesek tartani, és a sort folytathatnánk még további szerepekkel, amelyeket a munkahelyen vagy a magánéletben folyamatosan felveszünk.

A viselkedésprofilnak köszönhetően megismerjük az egyes szerepeinkben – nem általánosságban a személyiségünkben(!) – rejlő fejlődési lehetőségeket, megértjük a bennünk zajló folyamatokat, és jobb rálátást kapunk a környezetünkben történő eseményekre. Igazi önismereti utazás ez, amely során a résztvevők megismerik és megértik a saját és mások viselkedési modelljét.

Trénerek, coachok, mediátorok, szociális munkások, szupervízorok, csoportokkal dolgozók figyelmébe ajánljuk a képzést, mely elsősorban saját élményt nyújt, másodsorban pedig közösen nézünk rá arra, hogy a kitöltött viselkedésprofil eredményei hogyan segítenek minket a szakmai életünkben, a csoportokkal és egyénekkel történő munkánkban. A persolog DISC viselkedésprofillal dolgozunk majd, trénereink akkreditált persolog DISC viselkedésprofil tanácsadók. Már számos vezetői csoportban és egyéni coachingban használták a profilt. A 2 napos DISC képzésünkön mi a teljes, papír alapú verzióval dolgozunk majd, hogy a résztvevők később is bármikor, könnyedén visszakereshessék az egyes jellemzőket.

A résztvevők megismerik saját viselkedési modelljüket, természetes viselkedési preferenciájukat az adott szerepre vonatkozóan. A DISC lehetőséget ad a fejlődésre a kommunikációban, időmenedzsmenti szokásokban és saját magunk jobb megértésében. A tréning résztvevői elfogadóbbá válnak, nyitottabbak lesznek más típusú viselkedésekre és működésmódokra. Tovább megtanulják, hogyan alapozzanak erősségeikre.

Tematika

• Bevezetés, célkitűzések
• A persolog® személyiségmodell elméleti alapjai
• Persolog viselkedésprofil teszt kitöltése
• DISC viselkedéstipológiák megismerése- elméleti alapok: A 4 alapvető viselkedésmód (D. I, S, C)
• Eredmények értékelése – feldolgozása a csoportmunkák során

Erősségek, fejlesztési lehetőségek felismerése
Viselkedéstípusok felismerése (saját és mások)- szituációs gyakorlatok
Viselkedésminták, hatékonyságnövelő stratégiák
Csoportos gyakorlatok és egyéni feladatok

Nagy Emőke

Miért a DFT?

○ Trénerünk végzett persolog® DISC Viselkedésprofil szakértő, akinek 16 éves tapasztalata van mind a személyes, mind a szervezetfejlesztés terén.

○ Képzésünk egyedi, személyre szabott megközelítést kínál, amely figyelembe veszi az Ön konkrét szükségleteit.

○ A DFT képzése konkrét esettanulmányokkal és interaktív gyakorlatokkal segíti a résztvevőket a DISC alkalmazásában a mindennapi életükben és munkakörnyezetükben.

A képzés interaktív, látványos tréningeszközökkel, térképekkel, kártyacsomagokkal kiegészítve zajlik, amelyek segítik a témában való elmélyülést.

A képzés trénere Nagy Emőke tréner, coach, mediátor, a DFT Hungária tagja 16 éve.

Részvételi díj

Teljes áron

80 000 FT + ÁFA

Early bird

early bird időszak vége: 2024.04.29.

65 000 FT + ÁFA

További képzéseink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária