Digitális koktél: keverve ÉS felrázva!

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az online aktivitások a különböző programokon belül nagyon jól működnek: könnyedséget, játékosságot, humort, bevonódást és interaktivitást visznek a folyamatokba. Hogyan lehet továbblépni és magasabb szinten alkalmazni a különböző gyakorlatokat és játékokat?

Egy lehetséges fejlesztési irány a különböző programok kombinálása, ezáltal komplex, akár egész napos vagy hosszabb folyamatot átölelő gyakorlatok létrehozása.

  • Egy Menti eredményeire építeni egy ötletelési folyamatot Jamboardon?
  • Egy Jamboard ötleteléséből megszületik egy akcióterv Padleten?
  • Egy akcióterv lépéseit értékeljük Mentiben?

Skálázunk, elmetérképezünk, ötletelünk, összegezünk, sztorit mesélünk, nyomon követünk és kombinálunk – ezek lesznek a webinárium kulcsszavai!

A program második részében egy konkrét eset megismerésén keresztül ránézünk arra, hogy a fenti programokat (Mentimeter, Jamboard, Padlet) hogyan lehet a Mural program sablonjaival és eredményeivel összekombinálni. A kombinálás létrehoz olyasmit, ami korábban nem volt, és megnyit olyan lehetőségeket, amelyek magasabb minőségszintre viszik az online működést.

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

A program facilitátora Szirtesi-Nagy Réka, szervezetfejlesztési igazgató, aki az elmúlt egy évben több száz online programot tartott, 5 fős csoportfoglalkozástól 150 fős konferenciáig, zárt tréningektől nyílt workshopokig.

Réka innovátorként folyamatosan kutatja azokat a digitális eszközöket és online jól működő gyakorlatokat, amiket vezetők és trénerek egyaránt tudnak alkalmazni. A tudását és tapasztalatait szívesen osztja meg egy jó hangulatú, mozgalmas és inspiráló program keretében.

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária