A holnapot ma: A proaktív munkaszervezet

A holnapot ma: A proaktív munkaszervezet

MIRŐL LESZ SZÓ?

Proaktivitás: álom vagy valóság?

Minden vezető álma egy proaktív munkatárs, aki kezdeményező, önállóan cselekszik, tervez, javaslatokat tesz, előre gondolkodik. Egy csapat, egy szervezet, ahol a folyamatok könnyedén áramlanak, a problémákra könnyedén születnek megoldások, mindenki lendületesen a közös cél irányába tart.

Hány ilyen munkatárs dolgozik a környezetében? Mennyire proaktív a csapata, szervezete, ahol dolgozik? Hogyan lehet elérni, hogy a reaktivitás átváltozzon proaktivitássá – rendszerszinten?

A proaktivitás álma megvalósítható; több tényezőtől függ, de jó hír, hogy biztosan tanulható, fejleszthető. Azaz létre lehet hozni egy kezdeményező, önállóan működő, javaslatokat tevő, tervező csapatot, akik nemcsak aktívak, hanem gondolkodnak, sőt, megelőzésben gondolkodnak.

A webináriumon ennek lépéseit vizsgáljuk meg munkatársi, vezetői és szervezeti szinten. Bemutatom, miben, hogyan fejleszthető ez a hozzáállás, milyen keretek szükségesek a szervezet és vezetők részéről a megvalósításhoz, a proaktív munkaszervezet létrehozásához és működtetéséhez.

Szeretettel várok minden vezetőt, HR-est, munkatársak, akik szeretnék ezt a váltást elérni akár környezetükben, akár önmagukban!

A webinárium végén van lehetőség kérdezni, beszélgetni a témáról, örömmel várok minden észrevételt!

Tóth Gabriella Réka
HR szakértő

Itt tudja letölteni a webináriumhoz tartozó prezentációt és egyéb szakmai anyagokat:

Jelszó: proaktiv0305

ELŐADÓ

TGR

Tóth Gabriella Réka

HR szakértő

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária