Last minute megvalósítás – Hogyan nyerjünk a rendes játékidőben és kerüljük el a hosszabbítást?

MIRŐL LESZ SZÓ?

Képzeljük el, hogy békésen sétálgatunk az erdőben, figyeljük a tájat, hallgatjuk a madarakat és egyszer csak beleesünk egy mély gödörbe. Először nem értjük, hogy mi történt, lehet, hogy pánikba is esünk, lehet, hogy segítségért kiáltunk, lehet, hogy minden előkészület és gondolkodás nélkül megpróbálunk kimászni.

Valahogy így érezhetjük magunkat, amikor a napi első munkahelyi, reggeli kávé vagy tea kortyolgatása közben eszünkbe jut (vagy eszünkbe juttatják), hogy egy fontos feladatra nagyon kevés időnk maradt. Nincs elég információnk, nem áll rendelkezésre minden input, még szerkeszteni, nyomtatni kell, még kellene valami az ügyféltől, de ilyenkor már kínos rákérdezni, az idő fogy, az elvégzendő feladatok pedig egyre csak sokasodnak. Tűrjük a nyomást, bele-belekapunk feladatokba, de érezzük, hogy lassan kicsúsznak a dolgok a kezünk közül. Vajon mi kell ahhoz, hogy ebben a helyzetben összeszedjük magunkat és a maximumot hozzuk ki belőle?

A webináriumon arra mutatunk megoldásokat, hogy hogyan lehet kimászni a gödörből a legügyesebben. Megnézzük, hogy a folyamatban érintett szereplőket (munkatárs, vezető, beosztott, ügyfél, stb…) hogyan érinti a last minute megvalósítás. Sorra vesszük, hogy a különböző szerepekben mit tehetünk, hogy eredményesen döntsünk, vagy a legkevesebb kárral járó döntést hozzuk meg.

Beszélünk arról is, hogy hogyan tud segíteni a jó rendszer, a robosztus munkavégzési technikák, a jól felépített folyamatrendszer abban, hogy minimalizáljuk a kockázatokat és a veszteségeket.

A webináriumot ajánljuk mindazoknak a vezetőknek és munkatársaknak, akik kerültek már ilyen helyzetbe és nem volt gyorsan alkalmazható technikájuk a megoldásra, és azoknak is, akik szeretnének felkészülni a hasonló szituációkra.

Mindenkit várunk, munkakörtől, iparágtól függetlenül, hiszen a rendes játékidő mindenkinek ugyanazt jelenti: az eredménynek a tervezett időn belül kell létrejönnie

ELŐADÓ

Drevenka Dávid

Drevenka Dávid

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária