A MUNKAVÁLLALÓI ÉLMÉNY ÉS A MUNKÁLTATÓI MÁRKA SZEREPE A MUNKATÁRSAK MEGTARTÁSÁBAN

MIRŐL LESZ SZÓ?

Készüljünk együtt a 2021-2027-es ciklus egyik legjelentősebb munkahelyi képzéseket támogató pályázatára! DFT-Hungária engedélyezett felnőttképzőként ízelítőt ad az igénybe vehető képzési lehetőségekről mindenkinek, aki jogosult lehet a pályázati forrás igénybevételére.

Egy vállalat hosszú távú sikeréhez elengedhetetlen a kifelé és befelé irányuló kommunikáció tudatos tervezése. Kiemelt fontosságú, hogy felfedezze kultúrája valós karakterét, értékeit és megalkossa az üzleti stratégiájával összehangolt, a versenytársaktól megkülönböztető, a célcsoportok számára vonzó, ugyanakkor hiteles munkáltatói márkáját. Ha egy cég munkáltatói márka stratégiája csak a külső kommunikációra és a jelöltek vonzására fókuszál, miközben a munkavállalói élménnyel nem foglalkozik, nagy károkat okozhat magának.

Mitől működik egy munkáltatói márka? Kinek kell, és kinek nem kell munkáltatói márka? Miért olyan fontos, hogy élményfókuszú legyen? Hogyan érdemes hozzákezdeni a munkáltatói márka és a munkavállalói élmények tervezéséhez? Mennyi időt és erőforrást érdemes ebbe fektetni? Mit jelent az élmény a kávén, gyümölcsön, anyagi juttatásokon túl? Élményt jelent-e a munkavállalói autonómia, hogyan befolyásolja a munkavállalói élményt a vállalati kultúra, a folyamatok rendszere, a működési rendszer?

A webinárium során beszélünk a munkáltatói márka fontosságáról, lehetőségeiről, tervezéséről, valamint a munkavállalói élmény dimenzióiról, lehetőségéről és megvalósításáról. Az elméleti alapok mellett egy esettanulmányt is bemutatunk.

A webináriumot kis- és középvállalkozások döntéshozóinak, vezetőiknek ajánljuk, akik szeretnék tudatossá és kiszámíthatóvá tenni a munkaerő megtartásának folyamatát, akiknek fontos, hogy a kulcsembereiket megtartsák. Az e két területtel történő tudatos foglalkozás sokszor – a közvélekedéssel ellentétben – nem pénz és anyagi ráfordítás kérdése. Erre adunk tippeket.

A webinárium után a résztvevők biztosan magukkal visznek majd olyan ötleteket és technikákat, amikkel akár már másnaptól el tudnak kezdeni dolgozni a saját munkaszervezetükben.

Az eseményt a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás vállalkozásokra vonatkozó, eddig ismert részleteiről szóló összefoglaló előadás zárja. A részvétel azoknak a döntéshozóknak ajánlott, akik tájékozódni szeretnének a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás nyújtotta lehetőségről, azaz pályázati forrásból kívánják finanszírozni a jövő évre tervezett vállalati képzéseiket.

ELŐADÓ

Kulcsár Zita

Kulcsár Zita

Munkáltatói Márka – EX Designer, Tálent Stratéga, Tréner

A Debreceni Egyetemen szereztem filozófus diplomát, majd Londonban a CIPD-nél tanultam HR–t, később az ELTE PPK szoft technológia szakképzését is elvégeztem. Jelenleg a METU-n tanulok üzleti és team coachingot.

HR területen mintegy 18 éve dolgozom, ebből közel 12 évet nemzetközi piacon töltöttem nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet, India és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait láttam el olyan ügyfeleket támogatva, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra. Nagyvállalati és ügynökségi vezetőként mindig is része volt a feladataimnak a csapatom tudásának szinten tartása és kompetenciáinak fejlesztése, belső és külsö ügyfeleim tréningezése külföldön és belföldön egyaránt. Emellett mintegy 10 éve dolgozom együtt tréningcégekkel alvállalkozóként.

Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapítójaként munkavállalói élménytervezésben, és munkáltatói márkaépítésben segítem ügyfeleimet. A MagyarBrands „Kiváló munkáltatói márka” programjának zsűritagja vagyok, emellett startup-mentorként is tevékenykedem.

Ezzel a háttérrel trénerként az a legnagyobb erősségem, hogy a tréning agendában megjelenő kompetenciákat rugalmasan tudom adott cég üzleti működéséhez és szervezeti kultúrájához igazítani, ezáltal az hitelesebbé és azonnal alkalmazhatóvá válik.

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária