Húzd ki magad!

Munkahelyi egészségmegőrzés 15 percben

Időpont

2024. május 22.

Időtartam

9:00 – 17:00

Helyszín

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

HA …

… időnként fáj a hátad, talpad vagy a lábad, esetleg mindez egyszerre;
… ülőmunkát végzel;

… nincs időd az edzésre

… tartasz a konditermektől

… korábbi negatív tapasztalatod van a sporttal;

… nem tudod, hogy változtass;

… félsz a jelenlegi életmódod hosszú távú következményeitől;

… és keresed a megoldást a problémára;

HA szeretnél…

… egy egészségesebb életet

… több energiát a mindennapokban

… a saját életritmusodhoz illeszkedő mozgási rutint kialakítani

… motivációt a változáshoz

… megértő és támogató környezetet

… leadni néhány kilót

… Akkor nagy szeretettel várunk a képzésen!

A sport nem csupán csak egy hobbi, hanem kifejezetten egészségmegőrző hatású tevékenység. Sajnos sokan csak akkor szembesülünk az előző kijelentés igazságával, amikor már tapasztaljuk a mozgásszegény életmódunk árnyoldalait.

Változtatni a korábban megszokott életritmuson nem egyszerű. Akkor most hosszú órákat töltsünk edzéssel az edzőteremben? Fussunk le néhány kört a futópályán vagy kőkemény cardio edzésen vegyünk részt? A sportot elutasítók számára ezek a mozgásformák soknak tűnhetnek, nem utolsósorban a kondibérlet is többtízezer forint havonta, így bele sem kezdenek.

De fontos tudni, hogy az aktuálisan kialakított életünkben néhány apróbb változás vagy a napi feladatok közé könnyebben beilleszthető 15 perces gyakorlatok is jótékony hatással vannak az egészségünkre.

 

Rómát sem egy nap alatt építették, igaz? De mi a teendő? Hogy fogjunk hozzá?

Tematika

Bemutatkozás és ismerkedés

A változás folyamata

Egyszerű mozgás, gyakorlatsor

Sport asszociáció

Elakadások tudatosítása

Karaktererősségek

Mi az egészség?

Változáskezelés

Egészségmegőrzési tippek

Információk az egészségről a XXI. században

Sport és táplálkozás

Munkahelyen elvégezhető mozdulatsorok

„Életutam az egészség tükrében”

Pihenés, regenerálódás, mentális és lelki tényezők

Napi rutinba építhető mozgás

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az egészségtudatosság szemléletével és ez elindítson egy jótékony változást a gondolkodásban. Illetve, hogy a résztvevők olyan rövid mozdulatsorokat és mozgásformákat ismerjenek meg, amelyek könnyebben beilleszthetők a mindennapjaikba.

Mire lehet számítani? 

Megértő és segítőkész környezet

Könnyen elsajátítható, rövid mozdulatsorok

Munkahelyen is használható egészségmegőrző eszközök

Az oktatóról:

Ésszerű egészségtudatosság – dacára a rohanó világnak, még akár a munkahelyen is.

Ahogy a maratoni táv teljesítése is az első lépéssel kezdődik, úgy a változásnak is megvan a kiindulópontja. S ez nem más, mint egy érzékelés, hogy valami más, mint amilyen volt. Legyen szó bármilyen életterületről, de legfőképp az egészségről. Hiszen egészség nélkül a mindenség semmivé válik. Valahol ezen a ponton kezdődik az, hogy az ember tudatosan a saját kezébe próbálja venni az irányítást. S ha elég ’ügyes’, akkor sikerre viszi a kitűzött tervet és megvalósítja célját. Mondjuk elkezd valaki rendszeresen mozogni, vagy jobban odafigyel arra, hogy mit eszik, esetleg beiktatja a rendszeres meditációt.

Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a sport és az egészséges életmód nekem már a születésem előtt elkezdődött. Nem mondom, hogy mindig a legjobb úton jártam, így megtapasztalhattam azt is, amikor a legegészségesebbnek mondott irányzatra majdnem ráment az egészségem. 

Mostanra a tapasztalataim és a tanulmányaim hatására kialakult bennem egy ésszerű egészségtudatos irányzat, melyet minél több embernek szeretnék segítségül adni, hogy életüket a lehetőségeikhez igazított legegészebb EGÉSZségben tudják élni.
Sokféle képzettséget tudhatok magaménak – Fitness Instruktor, Táplálkozási tanácsadó, sport coach, team coach, tréner, viselkedéselemző, szervezetfejlesztő, – így ezt az egyszerűnek mondható, mégis túlbonyolított témát többféle irányból közelítem meg az egyéni sikerességet szem előtt tartva.

Az általam kidolgozott tréning nemcsak a mozgás, a megfelelő és változatos táplálkozás, illetve a meditáció, relaxáció jótékony hatásaira világít rá, hanem rámutatok olyan faktorokra, melyek a sikerességet szabotálhatják. Így közösen feltérképezzük az egyéni kiindulási pontokat, megnézzük, hogy mi akadályozhatja a kiteljesedést, lehetséges ötleteket gyűjtünk, hogy a nap végére sok-sok tudással és elköteleződéssel felvértezve, konkrét lépéseket megtervezve, reális és egyéni tervekkel a zsebünkben tudjunk elköszönni. S a tréninget követő másnap természetes módon, játszi könnyedséggel indulhat el bárki a hőn áhított EGÉSZsége felé.

Fő területeim:
– egyéni fejlesztés
– önkorlátozó hiedelmek feltérképezése
– egészséges életmód
– viselkedéselemzés
– hogyan maradjunk házasok, ha nemcsak a családunk, hanem a munkahelyünk is ugyanaz

És hogy mire vagyok legbüszkébb? Arra, hogy a módszer, amit átadni kívánok a saját életemben, a saját családi életünkben, és vállalkozásainkban működik. Számomra ez a legnagyobb és leghitelesebb referencia.

Részvételi díj

Teljes áron

Jelentkezési határidő: 2024.05.20.

35 000 FT/fő + ÁFA

Kedvezményes ár

Jelentkezési határidő: 2024.05.01.

28 000 FT/fő + ÁFA

Tartalmaz mindent, amit adunk, a képzés adómentes, nincs további díj, rejtett vagy kiszámíthatatlan költség!

A helyek száma korlátozott, a hatékony tanulás és munka érdekében kis csoportban dolgozunk.

Ne maradj le, jelentkezz még ma!

Bővebb információkért keressen minket bizalommal!

[email protected]

+36706503986

További képzéseink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária