ONLINE ESEMÉNY 3 ÓRÁBAN

Online csapatépítő játékok HR-eseknek

A csapatépítés széles skálán mozog: GPS-el rohanunk a mezőn vagy ülünk egy teremben és beszélgetünk – és a kettő között elképzelhetetlenül sok féle program van, úgy, mint főzés, kalandpark, paintball, szimulációk.

Az egyik lényeges kérdés, hogy mitől épül valójában a csapat? Közös élmények, beszélgetés, egymás megismerése, és olyan helyzetekben való közös megküzdés, amivel a mindennapokban nem találkoznak: ezek mind hozzájárulnak a csapat hatékony működéséhez.

A másik lényeges kérdés, hogy mindezekből mire ad lehetőséget az online tér? A program során ezekre a kérdésekre adunk jól működő, bevált feladat ötleteket.

 

Az internet és a szakkönyvek tele vannak hasonló feladatokkal, sőt, a mesterséges intelligencia is biztosan tud hasznos tippeket adni – ugyanakkor a saját élményekből, személyes tapasztalatokból származó tanácsok felbecsülhetetlen értéket képviselnek amikor szükség van néhány jó gyakorlatra.

 

A program során számos rövidebb-hosszabb online feladatot lehet kipróbálni vagy megismerni, így a résztvevők egy virtuális kincsesládával térnek haza, amiből bármikor lehet inspirálódni. A gyakorlatokhoz Padlet, Mentimeter alkalmazásokat használunk, de más hasonló programban is működnek.

Esemény IDŐPONTJA

2024. augusztus 14., szerda

Időtartam

9:00 – 12:00

Helyszín

Online, Zoom alkalmazáson keresztül

Az esemény elméleti és gyakorlati részeket is tartalmaz, de videóanyagot csak az elméleti részekről tudunk küldeni a regisztrálók számára pár héten belül. Emiatt a felvétel nem helyettesíti, csak kiegészíti az eseményen való részvételt.

Az eseményt a tudás elmélyítése érdekében személyes, bővített, egész napos tréning formában is megtartjuk képzési központunkban! Bővebb információt az alábbi oldalon talál:

Miért hasznos?

Miről lesz szó?

● Ismerkedős gyakorlatok: új emberek integrálása, egymást jól ismerők kapcsolódása, mélyebb megismerése.

● Rövid, 5-10 perces jégtörők.

● Közös stratégiaalkotás, együttműködés: gyakorlat, amiből egy 1,5-2 órás csapatépítőt lehet megvalósítani.

● Gyakorlatok képkártyákkal a csoportkohézió erősítésére.

Kinek ajánljuk az eseményt?

HR vezetőknek,

akik időnként kisebb programokat valósítanak meg szervezeten belül, és ehhez keresnek inspirációt.

Vezetőknek,

akik a saját csapatuk számára tartanak rövidebb csapatépítő alkalmakat, vagy akik sok belső fejlesztést facilitálnak, és ezeket szeretnék feldobni játékokkal, gyakorlatokkal.

L&D vezetőknek,

akik szeretnének néhány új eszközt a belső fejlesztésekhez.