VEZETŐI EGYNAPOS

Csapatépítő játékok HR-eseknek

B/2020/000829

A díjmentes Vezetői Egynapos képzéseink a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 képzési – és bértámogatási pályázat keretén belül megvalósíthatóak legalább 16 órás tréningek formájában. Regisztráljon és tegyen próbára minket!

Céges rendezvények, közös programok, onboarding, megbeszélések: rengeteg olyan élethelyzet adódik, ahol jól jön egy ismerkedést, kapcsolódást, nevetést, együttműködést támogató játék, gyakorlat.

Az internet és a szakkönyvek tele vannak hasonló feladatokkal, sőt, a mesterséges intelligencia is biztosan tud hasznos tippeket adni – ugyanakkor a saját élményekből, személyes tapasztalatokból származó tanácsok felbecsülhetetlen értéket képviselnek amikor szükség van néhány jó gyakorlatra.

A program során számos rövidebb-hosszabb feladatot lehet kipróbálni vagy megismerni, így a résztvevők egy virtuális kincsesládával térnek haza, amiből bármikor lehet inspirálódni.

Képzési nap

2024. augusztus 13., kedd

Időtartam

9:00 – 16:00

Helyszín

P. Bureau Oktatási Központ
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Amennyiben Önnek nem felel meg az időpont vagy a helyszín, lehetősége van megismerni a témát díjmentes online eseményünkön!

Miért hasznos?

Miről lesz szó?

● Ismerkedős gyakorlatok: új emberek integrálása, egymást jól ismerők kapcsolódása, mélyebb megismerése.

● Rövid, 5-10 perces jégtörők.

● Közös stratégiaalkotás, együttműködés: gyakorlat, amiből egy 1,5-2 órás csapatépítőt lehet megvalósítani.

● Gyakorlatok képkártyákkal a csoportkohézió erősítésére.

● A Lego, mint eszköz használata csapatépítő játékokhoz.

Kinek ajánljuk a képzést?

HR vezetőknek,

akik időnként kisebb programokat valósítanak meg szervezeten belül, és ehhez keresnek inspirációt.

Vezetőknek,

akik a saját csapatuk számára tartanak rövidebb csapatépítő alkalmakat, vagy akik sok belső fejlesztést facilitálnak, és ezeket szeretnék feldobni játékokkal, gyakorlatokkal.