Digitális toolbox:

jégtörők, csapatépítés, facilitációs gyakorlatok

digitális toolbox

Trénerként már nem (csak) az a kihívás, hogy milyen programokat lehet használni online tréningek esetén, hanem hogyan lehet folyamatosan megújulni ezek között az eszközök között? Hogyan lehet személyesen jól működő gyakorlatoknak találni online megfelelőt?

Vagy érdemesebb egyenesen online térre kitalálni programokat? Hogyan lehet új gyakorlatokat összeállítani meglévő elemekből, vagy teljesen újakat kitalálni akkor, ha már úgy érezzük, nincs egyetlen eredeti ötletünk sem? Hol lehet jó online gyakorlatokból inspirálódni?

Az egész napos program során a résztvevők megismernek 5 gyakorlat típust, és minden gyakorlat típushoz 2-3 jól illeszkedő online megoldást, szoftvert, programot. A workshop során kitérünk arra, hogy az egyes gyakorlat típusok esetén mik a legjobban működő megoldások, és a saját élmény mellett helyet kap a módszertani megalapozás is.

Kinek ajánljuk a programot?

végzett vagy gyakorló trénereknek, csoportvezetőknek, foglalkozásvezetőknek ajánljuk, vagy olyan HR és vezetői munkakörben dolgozóknak, akik tartanak belső fejlesztéseket, programokat, csapateseményeket. A program különösen ajánlott olyan trénereknek, akik szeretnének jobban kapcsolódni a csoportjaikhoz, vagy akik sok olyan tréninget tartanak, amiben az erőforrások feltárásának, erősségek feltérképezésének van nagy jelentősége.

save the date_d
Időpont

2024. május 15. 9:00 – 16:00

térkép_d
Helyszín

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Részvételi díj

45 000 Ft + ÁFA

(Br. 57 150 Ft)

A továbbképzést tartja:

Szirtesi-Nagy Réka

tréner, coach, mediátor, 16 éve a DFT-Hungária trénere.

Szirtesi Nagy Réka - Lego
További tréner továbbképzéseink:

Amennyiben több tréner továbbképzésen szeretne részt venni, most akciósan teheti meg!

2 bármelyik nap

80 000 FT + ÁFA

Br. 101 600 FT

3 bármelyik nap

120 000 FT + ÁFA

Br. 152 400 FT 

4 nap díja

150 000 FT + ÁFA

Br. 190 500 FT

A nálunk végzett trénerek 20% kedvezményt kapnak!

Regisztráció
DFT-Hungária