A megoldásfókuszú tréner:

szemlélet és gyakorlatok

megoldásfókusz

A megoldásfókusz egy erőforrás-szemléletű, erősségekre építő és előremutató megközelítés, amiben nagy szerepet kapnak a coaching szemléletű kérdések. Pont erről szól ez a továbbképzési nap: hogyan tud trénerként megoldásfókuszú szemlélettel jelen lenni a tréningjein, legyen szó konkrét gyakorlatokról, vagy a gyakorlatok feldolgozásáról, az önreflexiók feltárásáról.

A nap során a résztvevők megismerkednek a megoldásfókuszú szemlélet legfontosabb előfeltevéseivel, lesz szó a leghasznosabb coaching szemléletű kérdésekről, és hogy ezek hogyan tudják a tréner munkáját és a résztvevők fejlődését támogatni. A nap második felében a résztvevők megismernek 4 olyan megoldásfókuszú tréninggyakorlatot, amit már másnaptól a saját praxisukban is használni tudnak.

Kinek ajánljuk a programot?

végzett vagy gyakorló trénereknek, csoportvezetőknek, foglalkozásvezetőknek ajánljuk, vagy olyan HR és vezetői munkakörben dolgozóknak, akik tartanak belső fejlesztéseket, programokat, csapateseményeket. A program különösen ajánlott olyan trénereknek, akik szeretnének jobban kapcsolódni a csoportjaikhoz, vagy akik sok olyan tréninget tartanak, amiben az erőforrások feltárásának, erősségek feltérképezésének van nagy jelentősége.

save the date_m
Időpont

2024. április 15. 9:00 – 16:00

térkép
Helyszín

1135 Budapest, Szegedi út 54. 1. emelet

clip2

A nap során elhangzott információkról a résztvevők írásos összefoglalót kapnak, valamint a megismert gyakorlatokhoz részletes leírást és nyomtatható handoutokat.

Részvételi díj

45 000 Ft + ÁFA

(Br. 57 150 Ft)

A továbbképzést tartja:

Szirtesi-Nagy Réka

tréner, coach, mediátor, 16 éve a DFT-Hungária trénere.

Szirtesi Nagy Réka - Lego
További tréner továbbképzéseink:

Amennyiben több tréner továbbképzésen szeretne részt venni, most akciósan teheti meg!

2 bármelyik nap

80 000 FT + ÁFA

Br. 101 600 FT

3 bármelyik nap

120 000 FT + ÁFA

Br. 152 400 FT 

4 nap díja

150 000 FT + ÁFA

Br. 190 500 FT

A nálunk végzett trénerek 20% kedvezményt kapnak!

Regisztráció
DFT-Hungária