Változáskezelés:

modellek, gyakorlatok, forgatókönyv

változáskezelés

Az utóbbi 2-3 évben a változás meghatározó volt a legtöbb szervezet és egyén életében, és várhatóan ez a tendencia tovább fog folytatódni. Szervezeti életesemények, átszervezések, folyamatok és projektek változásai, a külső környezet turbulens eseménye – ezekre ugyan egyesével előre felkészülni nehéz, de a jó változáskezelési eszköztár segít jól reagálni, a kialakult helyzetet kezelni.

A továbbképzés során körbejárjuk a változáskezelés elméleti hátterét, bemutatjuk a 4 meghatározó változásmodellt, amit tréningeken a résztvevőkkel is meg lehet ismertetni. Az elméletek nem csak tartalmi szempontból kerülnek bemutatásra, hanem arra is lesz néhány jó gyakorlat, hogy egy tréningen hogyan lehet interaktív, élményszerű és gyakorlatias az elmélet bemutatása.

Ezen az 1 napos továbbképzésen megismerhet 5-6 gyakorlatot, amit kifejezetten változáskezelési tréningen lehet alkalmazni, és inspirációt kap 2 különböző tréningforgatókönyvhöz is (1 napos és 2 napos tréninget modellezünk).

Kinek ajánljuk a programot?

végzett vagy gyakorló trénereknek, csoportvezetőknek, foglalkozásvezetőknek ajánljuk, vagy olyan HR és vezetői munkakörben dolgozóknak, akik tartanak belső fejlesztéseket, programokat, csapateseményeket. A program különösen ajánlott olyan trénereknek, akik szeretnének jobban kapcsolódni a csoportjaikhoz, vagy akik sok olyan tréninget tartanak, amiben az erőforrások feltárásának, erősségek feltérképezésének van nagy jelentősége.

save the date
Időpont

2024. március 26. 9:00 – 16:00

térkép
Helyszín

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

clip1

A program után mindkét forgatókönyvet kézhez veheti, kiegészítve a kipróbált gyakorlatok leírásával és nyomtatható handoutjaival!

Részvételi díj

45 000 Ft + ÁFA

(Br. 57 150 Ft)

A továbbképzést tartja:

Szirtesi-Nagy Réka

tréner, coach, mediátor, 16 éve a DFT-Hungária trénere.

Szirtesi Nagy Réka - Lego
További tréner továbbképzéseink:

Amennyiben több tréner továbbképzésen szeretne részt venni, most akciósan teheti meg!

2 bármelyik nap

80 000 FT + ÁFA

Br. 101 600 FT

3 bármelyik nap

120 000 FT + ÁFA

Br. 152 400 FT 

4 nap díja

150 000 FT + ÁFA

Br. 190 500 FT

A nálunk végzett trénerek 20% kedvezményt kapnak!

Regisztráció
DFT-Hungária