TOP 5 kommunikációs technika a teljesítményértékelésben – vezetőknek

MIRŐL LESZ SZÓ?

Vezetőként tekinthetünk az éves teljesítményértékelésre lehetőségként, kipipálandó feladatként, rosszabb esetben megélhetjük teherként is. A vezető hozzáállása a témában alapvetően meghatározza a munkatárs hozzáállását, így a teljesítményértékelés

Hogyan lehetünk profik a teljesítményértékelésben, ha a rendszer adott?

A válasz a kommunikáció! Hogyan kommunikálunk, közvetítjük az üzenetet a munkatárs felé? Hogyan tehetjük az éves értékelő beszélgetést egy előremutató, építő, visszajelző beszélgetéssé? Számtalan kommunikációs technika van, melyek közül ezen a webináriumon kifejezetten a teljesítményértékelő beszélgetést támogató módszerek, trükkök kerülnek a fókuszba.

A teljesítményértékelő beszélgetés hangulatát nem az első mondta vagy az értékelés eredménye határozza meg, hanem már az azt előkészítő kommunikáció: a meghívás az értékelés kitöltésére (amennyiben van önértékelés), adott esetben az erre felkészítő tréning, amivel készülnie kell a munkatársnak a beszélgetésre (tervekkel, célkitűzéssel).

Áttekintjük, hogy az értékelő beszélgetés közben, hogyan lehet a bizalmat kialakítani, fenntartani, építő visszajelzést adni, milyen kérdéseket érdemes feltenni.

A teljesítményértékelő beszélgetés lehetőség arra is, hogy a munkatárs visszajelzést adjon, hogyan érzi magát a munkájában, így a vezetőjének is visszajelezhet, mi ezt segítő kérdésekkel tudunk ösztönözni.

Arra bíztatok minden érdeklődőt, hogy éljen a lehetőséggel, és legyen a teljesítményértékelő beszélgetés az év meghatározó eseménye! Ebben nyújtok segítséget ezen a webináriumon.

ELŐADÓ

Tóth Gabriella Réka

Tóth Gabriella Réka

A webináriumot Tóth Gabriella Réka tartja, aki több mint 10 éve a DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, onboarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve már coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária