Belső képzések és adminisztráció – A FAR-tól a pályázatig

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az alábbi webinárium során részletesen feltárjuk a belső képzések világát, és megosztunk átfogó információkat a FAR adminisztráció folyamatáról. Nem csak a pályázat kontextusában tesszük ezt, hanem a fogalmi hátteret is tisztázzuk, hogy teljes körű megértést nyújtsunk ezen fontos témában.

A webinárium főbb pontjai:

  • Belső képzések fogalma: Kiderítjük, mi is számít belső képzésnek, és milyen előnyei vannak.
  • Bejelentés fogalma, bejelentési kötelezettség – FAR adminisztráció folyamata: Megismertetjük a bejelentés fontosságát és a FAR adminisztráció folyamatát.
  • Bejelentésre vonatkozó főbb adminisztrációs kötelezettségek: Részletesen áttekintjük a bejelentési kötelezettségek kulcsfontosságú aspektusait.
  • Belső képzések dokumentációja fktv szerint: Bemutatjuk a belső képzések pályázati dokumentációjának lényeges elemeit.
  • FAR adatszolgáltatás és munka.hu felület kezelése: Elmagyarázzuk, hogyan működik a FAR adatszolgáltatás és hogyan kezelheted a munka.hu felületét.
  • Trénerek díjazása a pályázatban: Külön is foglalkozunk a trénerek díjazásával, és megtudhatod, miként számolhatóak el a pályázatban, akár belső, akár külsős trénert alkalmazol.

ELŐADÓ

Nagy-Kovács Kitti

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária