MÚZEUMON INNEN, FACEBOOKON TÚL - VIDÉKI MÚZEUMOK KOMMUNIKÁCIÓS LEHETŐSÉGEI 2024-BEN

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az elmúlt években rengeteg izgalmas dolog történt a kommunikáció világában, melyek segíthetik a vidéki múzeumokban dolgozó rendezvényes, kommunikációs vagy közkapcsolatos kollégákat. Sajnos a szakma rendezvényein nem esik elég szó a múzeumi marketingkommunikáció és promóció lehetőségeiről, pedig ezek nagyot lendíthetnek egy kiállítás vagy program látogatottságán.

Ezzel a beszélgetéssel nem csak azt járjuk körbe, milyen kommunikációs kihívásokkal néznek szembe ma a vidéki múzeumok, de azt is, hogy ezekre milyen megoldásokat találhatunk 2024-ben.

 Szeretettel várunk mindenkit!

Itt tudja letölteni a webináriumhoz tartozó prezentációt és egyéb szakmai anyagokat:

jelszó: muzeum0228

ELŐADÓK

nemeth-adam

Németh Ádám

múzeumpedagógus,  jelenleg a váci Tragor Ignác, korábban a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kollégája. Számos múzeumi rendezvény kommunikációs, oktatási és szórakoztató tartalmának kidolgozásában vett részt.

Illés Péter

Illés Péter

a csongrádi Tari László Múzeum vezetője 2013 óta. Az elmúlt tíz évben nem csak megnőtt a múzeum látogatottsága, de sikerült egyedi, markáns arculatot is adni az intézménynek, mely oszlopa lett a település kultúrájának.

Csepregi-Egedi-Nóra

Csepregi-Egedi Nóra

a DFT marketingkommunikációs vezetője, a marketingkommunikációs stratégia kidolgozásával, a kommunikációs csatornák és eszközök meghatározásával, és szervezésével telnek mindennapjai.

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária