Egy szerethető munkahely értékszemlélete - A munkavégzés 12 alaptörvénye HR-es szemmel

MIRŐL LESZ SZÓ?

Lehet egy munkahely szerethető? Van olyan munkahely, ahova az emberek szívesen mennek be dolgozni, ahol támogató, fejlődő közösség van? Ha igen, mi a titka? Hogyan csinálják?

Minden vezető, HR-es álma, hogy a munkatársak örömmel dolgozzanak, kellemes légkörben hatékony munkavégzés folyjon.

A munkakapcsolatban is két félen múlik ennek megvalósulása: a munkáltatón (a munkáltatót képviselő vezetőkön) és a munkavállalón.

A legideálisabb, ha mindkét fél munkaszemlélete hasonló, ugyanazt gondolják a munkavégzésről. Ebben a kapcsolódásban a munkáltatónak, vezetőnek kell irányt mutatni, ő milyen értékszemléleti elvek mentén képzeli el a szervezetet, mit szeretne megvalósítani. Ehhez tudnak a munkatársak csatlakozni. Ebben érdemes közmegállapodást elérni, de első lépésként a szervezetnek meghatározni és transzparenssé tenni azt az értékszemléletet, amit elvár a munkatársaktól.

A webináriumon megismerkedhetnek azon értékszemléleti alapokkal, melyek segítenek a szerethető munkahely álmát megvalósítani, akár egész szervezetre nézve vagy egy kisebb csoportra.

Bemutatom a munkavégzés 12 alaptörvénye mentén, milyen keretek szükségesek egy ilyen szervezet, csoport kialakításához. Ezen irányelvek 15 éve bizonyítják a napi gyakorlatban hatékonyságukat, hogy egységes, közös nyelvet, biztos kereteket és jövőképet tudnak nyújtani a munkatársaknak.

Várok szeretettel minden vezetőt, HR-es munkatársat, akinek szándéka és lehetősége van egy szerethető munkahely, munkacsoport kialakítására!

ELŐADÓ

Tóth Gabriella Réka

Tóth Gabriella Réka, HR szakértő

Tekintse meg soron következő eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária