Digitális eszközök onlineszkeptikusoknak

Időpont: 2022. november 16.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

„Online nem lehet normálisan tréninget tartani, és a megbeszéléseket is ellehetetleníti az, ha nem személyesen vannak.”
„A személyesen jól bevált gyakorlatok sajnos nem működnek online.”
„Nem hiszem, hogy az online valaha utol tudja érni a személyest, soha nem lesz annyira izgalmas, vicces, felemelő.”

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Az online tér nagyon sokat fejlődött az elmúlt évek során, rohamosan fejlődtek a használt eszközök, applikációk, és bizony sokat fejlődtek az emberek is: egyre kreatívabb megoldások születnek, legyen szó jégtörő gyakorlatokról, tréningekről, vagy hatékonyságnövelő eszközökről.

Aki igazán szkeptikus a digitális eszközökkel kapcsolatban, annak itt a helye a webináriumon: szeretettel várjuk az összes dilemmát és meg nem oldott helyzetet, közösen igyekszünk működő megoldásokat keresni rá. A digitális eszközök használata fejleszti a rugalmasságot, a kreativitást, és minél több megoldási stratégiánk van, annál nagyobb eséllyel tudunk újabb felmerülő problémákra ötleteket generálni.

Aki csak közepesen szkeptikus, de szívesen inspirálódik, szintén örömmel látjuk: lesz szó a top 10 online használt eszközről, mikor melyiket érdemes használni, minta gyakorlatokkal, és 3 nagyon izgalmas esettanulmányt is hozunk erről a területről.

Eseményünk térítésmentes, de regisztrációhoz kötött!

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

enoraDigitális eszközök onlineszkeptikusoknak