GINOP PLUSZ 3.2.1.-21 – Pályázati nyílt nap – 2023. január 27. – visszanézhető

Felvétel az eseményről:

Információk:

Időpont: 2023. január 27.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma:  interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Horváth Péter

Horváth Péter

Horváth Péter

Szakmai anyagok letöltése pdf formátumban:

Miről lesz szó?

Cégvezetőként, HR vezetőként szívügye, hogy munkatársai képzéseken vegyenek részt és fejlődjenek? Napjainkban a cégek képzésekre fordítható kerete egyre csökken, továbbá szembe kell nézni azzal is, hogy a munkaerőt egyre nehezebb megtartani. Sok vállalatnak le kell küzdenie azt az akadályt is, hogy a megnövekedett költségek mellett a bérek kifizetése sem könnyű.

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es pályázat a munkahelyi képzések mellett bértámogatást is nyújt a cégeknek. A nyertes pályázók gyors elbírálás után vehetik igénybe a támogatást Magyarország egész területén.A pályázatok beadására még 2023. április 30-ig van lehetőség!

Pályázati Nyílt napunkon, 2023.01.27-én tájékoztatást adunk a felhívás részleteiről és bemutatjuk a megvalósítás eddigi tapasztalatait is. Tegye fel bátran kérdéseit és szakértőnktől, Horváth Pétertől azonnali válaszokat kap!

DFT-Hungária felnőttképző intézmény, mely a GINOP PLUSZ-3.2.1 pályázati alapban több, mint 50 cégnél valósít meg jelenleg kompetenciafejlesztő, IKT vagy idegen nyelvi képzéseket.

Regisztráljon térítésmentes eseményünkre, és ismerje meg ezt a pályázati lehetőséget, amivel fejlesztheti vállalkozását!

it_stuffGINOP PLUSZ 3.2.1.-21 – Pályázati nyílt nap – 2023. január 27. – visszanézhető