RRF

Helyreállítási és ellenállóképességi eszköz (Recovery and Resilience Facility)

KERETÖSSZEG
0 Ft

Az operatív program az előző időszakban megkezdett KEHOP folytatása. A konkrét projektek célja minden esetben összefüggésben van az éghajlatváltozás fenyegető hatásainak csökkentésével, a környezetszennyezés elleni küzdelemmel és az erőforrásaink túlzott kihasználásának csökkentésével.

Újdonságokkal is bővült a program:

• körforgásos gazdaság koncepciója
• vízmegtartás, zöld-kék infrastruktúra fejlesztés
• helyi energiaközösségek alapítása
• karbon-intenzív vármegyékben (Baranya, Borsod, Heves) a károsanyag kibocsátások csökkentése mellett új munkahelyek létrehozása

Minden projektben támogatható az élményalapú szemléletformálás!

Pályázati ajánlataink

RRF-10.10.1-23

Társadalmi egyeztetés alatt

Jelenleg nincs pályázati ajánlatunk

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

GINOP PLUSZ 3.2.1-21

Még nincs lezárt pályázati ajánlatunk.

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

Mi történik feliratkozás után?

A feliratkozással és elérhetőségeinek pontos megadásával lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy azokról a pályázati ajánlatainkról tájékoztassuk, amelyben ön jogosult lehet uniós forrás igénybevételére.

Térítés- és kockázatmentes konzultáció

Amennyiben van olyan pályázati ajánlatunk, amiben Ön jogosult lehet, tanácsadó kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot! A folytatás az Ön döntésén múlik. A pályázattal kapcsolatos térítés- és kötelezettségmentes konzultációt mindenképpen javasoljuk. Ezzel Ön nem kockáztat!

Nem küldünk felesleges leveleket!

Adószámát és a munkaszervezetének pontos nevét azért kérjük el, hogy mielőtt bármilyen információt küldünk Önnek, kiválaszthassuk az Ön számára valóban releváns információkat, pályázati lehetőségeket. Feleslegesen nem fogjuk Önt keresni, és olyan leveleket sem fogunk küldeni, amelyeknek fordított helyzetben mi sem örülnénk. Amennyiben mégis meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat levelezési listánkról.

Feliratkozás

Ingyenes webináriumok

Szakmai tartalmak

REFERENCIÁK

DFT-Hungária