palitz-izabella

Palitz Izabella

Tréner, Pszichológus, Szervezetfejlesztési tanácsadó

10 éve döntöttem úgy, hogy hátrahagyva addigi életemet, visszatérek a pszichológiához és szakmát váltok. Előtte közgazdászként és vezetőként számos helyzetben megtapasztaltam az emberek közötti kommunikáció fontosságát, egy csapat irányításának nehézségeit, és a különböző szervezeti problémákat. A szervezetfejlesztésen kívül éppen ezért is választottam fő területemnek az asszertív kommunikációt, valamint a csoportdinamikára épülő tréningek és különböző tematikájú önismereti csoportok vezetését. 

Később ez kiegészült több egyéni és csoportterápiás módszer elsajátításával, amelyekkel nem csak a saját önismeretemet, de a szakmai tudásomat is bővíthettem. Az egyéni folyamatokon kívül Kommunikációs és érzelemszabályozási tréninget, Szülőtréninget és Önismereti csoportot vezetek magánembereknek a sikeresebb kapcsolatokért. 

Hálás vagyok, hogy a munkámban másoknak is segíthetek célokat kitűzni, erőforrásokat gyűjteni és fejlődni egy szebb, boldogabb életért. 

Céges környezetben is a folyamatos fejlődésben és a folyamatok hatékonyságában hiszek. Egy szervezeti probléma megértéséhez elengedhetetlennek tartom a pszichoedukációt, a probléma kezeléséhez pedig az élményalapú, szituatív viselkedéstréning eszközök alkalmazását.  

Kiemelt témáim: modern vezetői eszközök alkalmazása, asszertív kommunikáció, reziliencia fejlesztés, konfliktuskezelés, érzelemszabályozás, stresszkezelés, kiégéskezelés, együttműködésfejlesztés, önismeret, motivációfejlesztés, Lean szemlélet.  

„A vállalat versenyképessége, alkalmazkodóképessége és kultúrája a dolgozók szokásain alapul. A titok nyitja tehát az emberi viselkedés. A viselkedést pedig meg lehet változtatni, sőt új viselkedésformákat is lehet tanulni.” (Mike Rother)

DFT-Hungária