Nadhazy-Judit

Nádházy Judit

Tréner, Coach, Mediátor

Fiatalkoromtól kezdve nagy hatással voltak rám különböző csoportélmények, és szerettem volna másoknak is megmutatni, milyen élmények, lehetőségek rejlenek egy jól megszerkesztett csoportfolyamatban. Azt gondolom, hogy mind a munkahelyi működésünk, mind a magánéletbeli kiegyensúlyozottságunk alapja az önismeret – szóljon az együttműködésről, kommunikációról, stresszről, elfogadásról vagy bármilyen más témáról.

Így történt, hogy a kommunikáció és médiatudomány szak, illetve a filmszakos tanulmányaim után, egy idegenvezetői képzettséggel a zsebemben pályázati projektek szakmai terveit egyengettem, és trénerként dolgoztam. A csoportokkal való közös munka olyan nekem, mint a friss levegő. 2008 óta fejlesztek egyéneket és csoportokat. Sokféle munkaközösséget láttam tréneri szemüvegen keresztül: civil szervezeteket, pedagógusi csoportokat, közép- és nagyvállalatok munkatársi csoportjait és vezetőit egyaránt. Képzéseimet minden esetben az adott szervezetre szabottan készítem elő, szeretem a kreatív, egyedi megoldásokat és a kihívásokat.

Munkám során a figyelmet arra irányítom, ahol haladást szeretnénk elérni, amiben lendületet akarunk kapni. Meggyőződésem, hogy az ember – kortól, pozíciótól, munkatapasztalattól függetlenül – képes a változásra, és hiszek benne, hogy ezt a folyamatot a tapasztalati tanulás remekül tudja támogatni. Képzéseimet lendület, sok sajátélmény és reflexió jellemzi. A coachingszemlélet szintén fontos szerepet kap az általam vezetett programokon: azzal dolgozunk, ami a csoportnak fontos, én a keretet és az eszközöket hozom hozzá. Megoldásfókuszú szemléletű szakemberként a résztvevők energiáit az erőforrásaikra irányítom, és néhány gyors és hatékony módszerrel együtt teremtjük meg a kellemes és támogató légkört.

Erősségem, hogy könnyedén kapcsolódok a legkülönbözőbb emberekkel és csoportokkal, a humorom és a rugalmasságom, valamint a változatos és sokféle eszköztáram. Imádok tanulni és továbbképzésekre járni, minden évben több lehetőséget megragadok, hogy szélesítsem a látóköröm és a repertoárom.

Legkedveltebb témáim: önismeret, személyiségfejlesztés, kommunikáció, vezetőképzés, együttműködés, stresszkezelés.

„Ahol a figyelem, ott a tanulás!”

DFT-Hungária