lowy-korponay-bernadett

Lőwy-Korponay Berenike

Tréner, tananyagfejlesztő és társadalomkutató

„Embertudománnyal” foglalkozom immáron negyed évszázada. Tanítok egészen kicsiket, nagyobbacskákat és felnőtteket. Ez a tanítás inkább inspirálást, kincsfeltárást, szakmai szóval „személyiségfejlesztést” takar. 

Klasszikusan az ún. soft skillek terén mozgok otthonosan, legyen szó önismeretről, kreativitásról, kommunikációról vagy asszertivitásról. Mindenkor motivál mások tehetségének gondozása, sikerre jutásának támogatása. A keresztnevem jelentéstartalmát igyekszem minden munkámban fókuszba helyezni, azaz „győzelmet hozó” szeretnék lenni, akár egyéni kliensről, ügyfélről, akár egy csapatról van szó. 

A fejlesztő munkát nem csak a „frontvonalon” végzek, örömmel dolgozom a háttérben is, számos kutatással, tananyag írásával, módszertan és stratégia kidolgozásával törekedtem ez idáig is arra, hogy produktívabbá váljanak a megbízóim. 

Ahogy tanítani, úgy tanulni is szenvedélyesen szeretek, hiszek abban, hogy csak az lehet hiteles ebben a szakmában, aki maga is elkötelezetten dolgozik a saját személyisége, élete folyamatos fejlesztésén.

DFT-Hungária